Рецепти закусок

Камамбер з помідорами

Камамбер із помідорами – це завжди смачно, швидко та неймовірно просто! Цей ніжний сир, що поєднується з соковитими помідорами чері, здатний перетворити будь-яку страву на справжній кулінарний шедевр. Ми зібрали для вас 10 унікальних рецептів: від закусок із хрустким багетом до насиченої пасти та гарячих страв. Ці страви підійдуть для вечері, вечірки або затишного сімейного обіду. Переконайтеся самі, що готувати смачно – легко!

Запечений камамбер із помідорами

Інгредієнти:

  • Сир камамбер – 1 головка
  • Помідори чері – 200-250 г
  • Багет – 1 шт. (нарізати скибочками)
  • Оливкова олія – 2-3 ст. л.
  • Сушені трави (чебрець, орегано) – за смаком
  • Часник – 2 зубчики (подрібнити)
  • Сіль і чорний перець – за смаком
  • Розмарин – 1 гілочка (за бажанням)

Приготування: Розігрійте духовку до 180°C. Викладіть сир у центр форми, навколо розмістіть помідори та багет. Полийте все оливковою олією, посипте травами, часником, сіллю і перцем. Випікайте 15-20 хвилин до розплавлення сиру. Подавайте, вмочуючи багет у теплий сир і помідори.

Камамбер із томатами Черрі

Камамбер із помідорами

Інгредієнти:

  • Сир камамбер – 1 головка
  • Помідори чері – 200-250 г
  • Чорний хліб – 2-3 скибочки (нарізати)
  • Оливкова олія – 2-3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Гарбузове насіння – 2 ст. л. л.
  • Кедрові горіхи – 2 ст. л.
  • Мед – 1 ст. л.

Приготування: Розігрійте духовку до 200°C. Викладіть камамбер на деко, поруч розмістіть помідори та скибочки хліба. Посипте сіллю, полийте маслиновою олією та медом, додайте горіхи та насіння. Запікайте 30-40 хвилин до рум’яної скоринки і м’якості сиру. Подавайте гарячим, вмочуючи хліб у розплавлений сир із помідорами.

Запечений камамбер із помідорами та часником

Камамбер із помідорами

Інгредієнти:

  • Сир камамбер – 1 шт.
  • Помідори чері – 200 г
  • Багет – 1 шт. (зі смаком цибулі або звичайний)
  • Часник – 2-3 зубчики (нарізати пластинами)
  • Приправи для гриля – за смаком
  • Оливкова олія – 2 ст. л.

Приготування: Зробіть надрізи на сирі, вставте скибочки часнику. Викладіть у форму для запікання з помідорами. Розмістіть нарізаний багет навколо, посипте приправами, збризніть олією. Запікайте за 180°C 10 хвилин. Подавайте гарячим!

Паста з камамбером і помідорами в духовці

Камамбер із помідорами

Інгредієнти:

  • Будь-яка паста – 200-250 г
  • Сир камамбер – 1 кружечок
  • Помідори чері – 150 г
  • Часник – 2-3 зубчики
  • Оливкова олія – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Сушені трави – за смаком

Приготування: Розігрійте духовку до 180°C. Відваріть пасту в підсоленій воді. У форму викладіть камамбер, помідори (розрізані навпіл) і подрібнений часник. Полийте оливковою олією, посоліть, додайте трави. Випікайте 10-15 хвилин, поки сир не розплавиться. Розімніть сир із помідорами в однорідний соус, додайте пасту і перемішайте. Подавайте гарячим!

Запечений камамбер із помідорами та хрусткими грінками

Камамбер із помідорами

Інгредієнти:

  • Сир камамбер – 1 кружечок
  • Багет (або білий/чорний хліб) – 1 шт. (нарізати тонкими скибочками)
  • Помідори чері – 150-200 г (розрізати на частини)
  • Часник – 2-3 зубчики (нарізати часточками)
  • Оливкова олія – 2-3 ст. л.
  • Улюблені спеції – за смаком

Приготування: Розігрійте духовку до 180°C. Викладіть скибочки хліба щільно у форму, щоб сир не стікав. Додайте нарізані помідори та шматочки камамбера. Посипте часником, спеціями та полийте оливковою олією. Запікайте 10-15 хвилин, поки сир не розплавиться, а хліб не стане хрустким. Подавайте гарячим – закуска зникне миттєво!

Закуска з сиром камамбер і помідорами чері

Камамбер із помідорами

Інгредієнти:

  • Сир камамбер – 1 головка
  • Помідори чері – 200 г
  • Багет – 1 шт. (нарізати скибочками)
  • Оливкова олія – 2-3 ст. л.
  • Сушені трави – за смаком
  • Листя базиліку – для прикрашання

Приготування: Викладіть багет по колу у форму, додайте камамбер у центр і розподіліть помідори чері. Полийте оливковою олією, посипте травами. Запікайте 10-15 хвилин. Прикрасьте базиліком і подавайте гарячим!

Камамбер із помідорами, шпинатом і лососем до пасти

Камамбер із помідорами

Інгредієнти:

  • Сир камамбер – 1 головка
  • Помідори чері – 150 г (розрізати навпіл)
  • Шпинат свіжий – 100 г
  • Філе лосося – 150 г (нарізати шматочками)
  • Оливкова олія – 2 ст. л. л.
  • Чорний мелений перець – за смаком
  • Сіль – за смаком

Приготування: Викладіть камамбер у центр форми, а навколо розкладіть помідори, шпинат і шматочки лосося. Полийте все оливковою олією, посоліть і поперчіть. Запікайте 10-12 хвилин до м’якості сиру та готовності риби. Подавайте гарячим з пастою або самостійно як закуску!

Гаряча закуска із сиру камамбер, груші та помідор за 5 хвилин

Камамбер із помідорами

Інгредієнти:

  • Сир камамбер – 1 шт.
  • Багет – 1 шт. (нарізати скибочками)
  • Груша – 1 шт.
  • Помідори чері – 150 г
  • Часник – 1 зубчик (подрібнити)
  • Прованські трави – за смаком
  • Оливкова олія – 2 ст. л.

Приготування: Викладіть сир камамбер у форму, розріжте його «сіточкою», вставте скибочки груші. Навколо розподіліть скибочки багета і розрізані помідори. Посипте часником, прованськими травами та збризніть оливковою олією. Запікайте в аерогрилі 5 хвилин за 200°C або в духовці 10 хвилин за тієї самої температури. Подавайте гарячим!

Класичний камамбер із багетом і помідорами в духовці

Камамбер із помідорами

Інгредієнти:

  • Сир камамбер – 1 головка
  • Багет – 1 шт. (нарізати скибочками)
  • Помідори чері – 150 г (розрізати навпіл)
  • Часник – 1 зубчик (подрібнити)
  • Прованські трави – за смаком
  • Оливкова олія – 2 ст. л.

Приготування: Розігрійте духовку до 200°C. Викладіть камамбер у центр форми, навколо розмістіть скибочки багета і половинки помідорів. Посипте часником, прованськими травами, збризніть оливковою олією. Запікайте 10-12 хвилин до розплавлення сиру і хрусткої скоринки у багета.

Спагеті з камамбером і помідорами

Камамбер із помідорами

Інгредієнти:

  • Спагеті – 250 г
  • Сир камамбер – 1 кружечок
  • Помідори чері – 200 г
  • Часник – 2 зубчики (подрібнити)
  • Оливкова олія – 2 ст. л. л.
  • Сіль – за смаком
  • Чорний перець – за смаком
  • Свіжий базилік – для прикраси

Приготування: Відваріть спагеті в підсоленій воді. У форму для запікання викладіть камамбер, помідори та часник. Полийте оливковою олією, додайте сіль і перець. Запікайте 10-12 хвилин при 180°C. Перемішайте спагеті із запеченим сиром і подавайте, прикрасивши базиліком!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *