Фаршировані сушки з грибами і сиром



Сушки, фаршировані грибами і сиром – це одна з моїх улюблених святкових гарячих закусок. Мініатюрні бублика виглядають оригінально, а смак виходить просто чудовим, адже гриби, кріп і розплавлений сир відмінно поєднуються.

Гаряча закуска на тарілці

До того ж, це той випадок, коли з найпростіших і доступних продуктів можна швидко зрозуміти відмінне блюдо. А щоб сушіння не були твердими, їх потрібно попередньо розмочити в молоці. І тоді гаряча начинка з хрустким тестом будуть нагадувати справжню випічку.

До речі, бублики краще брати без додаткових смаків – звичайнісінькі прісні, і ні в якому разі не солодкі в глазурі.

Складові:

  • цибуля – 1 великий;
  • гриби смажені – 200 г;
  • сушки невеликі -20 шт .;
  • масло рослинне – 2 ст.л .;
  • молоко – 1 стакан;
  • кріп свіжий – 2 гілки;
  • сир – 200 г;
  • вершкове масло – 10 г

Як приготувати сушки, фаршировані грибами і сиром:

Лук очистила і не крупно нарізала.

Виклала в сковороду.

І обсмажити на олії до золотистого.

Смажені гриби (я брала гливи) дрібно нарізала.

Кинула в сковороду до цибулі, обсмажити все разом 2 хвилини.

Сушки виклала в глибоку тарілку. Залила молоком, щоб вони трохи розм’якшилися. У мене це зайняло хвилин 10 – тут потрібно стежити, щоб сушіння не розмокнули дуже сильно і не розлізлися.

Форму, в якій буду запікати сушки, рясно змазав вершковим маслом.

Нафарширувала сушки і акуратно виклала їх в форму.

Зверху на кожен бублик поклала зелень кропу – вже дуже подобається мені кріп з розплавленим сиром.

І накрила шматочком сиру.

Поставила в духовку на 20 хвилин при температурі 180.

Ось і готові сушки, фаршировані грибами і сиром.

Смачного!