Баранки (бублики) з фаршем

Незвичайна закуска, яка припаде до смаку всім! Якщо наповнити звичайні бублики будь-яким м’ясним фаршем, то вийдуть мініатюрні котлетки або пиріжки, кому як більше подобається. Бублик після духовки стає м’яким, а м’ясо – залишається соковитим. Вони смачні в гарячому і в холодному вигляді. Це чудовий варіант для сніданку, швидкого перекусу на роботі або в школі і, звісно ж, затишного чаювання з рідними.

Якщо ви хочете здивувати своїх близьких, особливо дітей, незвичайним частуванням, спробуйте приготувати такі бублики за нашими покроковими рецептами з фото. Це ситна і смачна страва, яка не забере у вас багато часу. Калорійність – 217 ккал.

Бублики з фаршем у духовці – покроковий фото рецепт

Здавалося б, бублики – це солодкий десерт, але напрочуд навіть ванільні вони чудово поєднуються з м’ясом. Цю страву можна приготувати навіть на свято, ваші гості будуть приємно здивовані оригінальним виглядом і приємним смаком незвичайної закуски.

Під час замочування бубликів, обов’язково потрібно стежити, щоб вони стали в міру м’якими. Якщо перетримати, то надалі заготовки можуть просто розвалитися.

Інгредієнти

  • Бублики: 4 шт.
  • Фарш: 130 г
  • Цибуля ріпчаста: 1/2 шт.
  • Сіль, спеції: за смаком
  • Молоко: 200 мл
  • Сир твердий: 50 г

Інструкція приготування

  1. Беремо всі необхідні продукти. Якщо немає сиру, без нього можна обійтися. Фарш підійде будь-який, але краще змішаний.

    Баранки (бублики) з фаршем

  2. Насамперед вимочуємо бублики в молоці близько 5-7 хвилин, щоб вони розмокли, але залишилися цілими.

    Баранки (бублики) з фаршем

  3. Змішуємо фарш із подрібненою цибулею, спеціями та сіллю.

    Баранки (бублики) з фаршем

  4. Наповнюємо м’які бублики начинкою і відразу викладаємо на деко.

    Баранки (бублики) з фаршем

  5. Ставимо в духовку на 20 хв. Запікаємо за температури 170 градусів до легкого рум’янцю (10-20 хвилин).

    Баранки (бублики) з фаршем

  6. Викладаємо на кожен виріб шматочок сиру і ставимо в духовку ще на 5 хвилин, щоб він розплавився.

    Баранки (бублики) з фаршем

  7. Соковиті й ароматні м’ясні міні-пиріжки готові. Подавати їх можна відразу. Спробуйте і ви приготувати цю незвичайну страву, виходить дуже смачно!

    Бублики або бублики з фаршем

Баранки з фаршем на сковороді

Приготувати фаршировані бублики набагато простіше і швидше, ніж звичайні пиріжки. Для цього знадобиться не більше 40 хвилин і дуже простий набір продуктів. Такій незвичайній закусці будуть раді і дорослі, і діти. Це дійсно справжня смакота!

Інгредієнти:

  • Бублики (не солодкі) – 500 г;
  • Яйця курячі – 2 шт.;
  • Фарш – 500 г;
  • Цибуля – 2 шт.;
  • Рослинна олія – для смаження;
  • Сіль, перець – за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Нарізаємо цибулю дрібним кубиком. Фарш перекладаємо в глибоку миску, додаємо сіль, перець та інші спеції за смаком.

    Баранки (бублики) з фаршем

  2. Подрібнену цибулю пересипаємо в м’ясну начинку. Все ретельно перемішуємо, потім відбиваємо об стінки миски. Після цієї маніпуляції фарш буде краще тримати форму.

    Баранки (бублики) з фаршем

  3. Заповнюємо бублики підготовленою начинкою. В окрему ємність вбиваємо яйця і добре збиваємо їх звичайною виделкою до однорідної маси.

    Баранки (бублики) з фаршем

  4. Одразу нагріваємо сковороду, наливаємо олію. Заготовки вмочуємо в яйці з двох боків і викладаємо на розігріту сковороду.

    Баранки (бублики) з фаршем

  5. Обсмажуємо з кожного боку 3-4 хвилини. Готові вироби викладаємо на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир.

    Баранки (бублики) з фаршем

  6. Після того як жир увібрався в серветку, перекладаємо вироби на тарілку. Ще через п’ять хвилин, коли фаршировані бублики трохи охолонуть, кличемо всіх до столу.

    Баранки (бублики) з фаршем

Секрети оригінальної закуски

Незвичайна закуска зі звичайних бубликів готується дуже просто. Проте існують нюанси, які слід враховувати під час приготування:

  • Бублики бажано брати несолодкі, хоча ванільні лише додадуть готовому несолодкому десерту цікавої родзинки.
  • Бублики мають бути маленького розміру. У них начинка буде краще триматися і не випаде. Особливо це актуально під час обсмажування на сковороді, коли заготовки доведеться перевертати.
  • При запіканні в духовці, бублики попередньо потрібно замочити в молоці на 10-30 хвилин. Так готові вироби будуть ніжнішими, м’якшими і вершковими на смак. При обсмажуванні на сковороді це робити не обов’язково.
  • Не слід класти багато фаршу в бублик, він буде відвалюватися під час приготування.
  • Якщо м’яса замало, в нього можна додати не тільки цибулю, а й інші овочі. Наприклад, морква, картопля, болгарський перець, а також відварений рис.
  • Як начинку для цієї страви можна використовувати не тільки м’ясний фарш, а ще й гриби або сир. В останньому випадку вийдуть мініатюрні ватрушки.
  • Майже готові вироби можна присипати тертим сиром і відправити в духовку або мікрохвильову піч на 5-7 хвилин, щоб сир розплавився і підрум’янився.

Подавати готові бублики можна просто так або з різними варіантами соусу: сметанним або томатним, гострим або ніжним. Також можна подати їх як вечерю, доповнивши свіжими овочами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *