Тонкі, ніжні, апетитні млинчики на крохмалі будуть швидким і смачним сніданком, адже тісто замішується за все за п’ять хвилин, і печуться млинці дуже швидко. Їх можна їсти з варенням і медом, зі сметаною і згущеним молоком, фарширувати будь-якою начинкою або заморожувати про запас.
Млинці на крохмалі
Для тіста знадобляться
Складові:
- 300 мл молока,
- 6 ст. л. крохмалю,
- 3 ст. л. рослинного масла,
- 2 ст. л. цукру,
- 1 ч. Л. солі,
- 2-3 яйця,
- щіпка харчової соди.
Процес приготування:
Всі інгредієнти змішуються в глибокій мисці, щоб вийшло рідке млинцеве тісто.
Тефлоновий млинниця ставиться на середній вогонь і добре прогрівається. Змащується шматочком сала або невеликою кількістю рослинного масла. У сковорідку наливається крохмальної тісто тонким шаром, печеться нижня сторона млинця.
Потім спеціальною лопаткою або широким ножем млинець акуратно перевертається, і друга сторона дбає до рум’яної скоринки.
Готові млинці на крохмалі змащуються вершковим маслом і складаються красивими трикутниками на плоску тарілку. На стіл подаються прямо з печі, адже саме гарячі млинці особливо смачні.
За рецепт і покрокові фото млинців на крохмалі дякуємо Марину А.
Приємного вам апетиту і хороших рецептів!