Млинці на крохмалі і молоці

Тонкі, ніжні, апетитні млинчики на крохмалі будуть швидким і смачним сніданком, адже тісто замішується за все за п’ять хвилин, і печуться млинці дуже швидко. Їх можна їсти з варенням і медом, зі сметаною і згущеним молоком, фарширувати будь-якою начинкою або заморожувати про запас.

Млинці на крохмалі

Млинці на крохмалі

Для тіста знадобляться

Складові:

  • 300 мл молока,
  • 6 ст. л. крохмалю,
  • 3 ст. л. рослинного масла,
  • 2 ст. л. цукру,
  • 1 ч. Л. солі,
  • 2-3 яйця,
  • щіпка харчової соди.

Процес приготування:

Млинці на крохмалі крохмальної тістоВсі інгредієнти змішуються в глибокій мисці, щоб вийшло рідке млинцеве тісто.

Млинці на крохмалі як приготуватиТефлоновий млинниця ставиться на середній вогонь і добре прогрівається. Змащується шматочком сала або невеликою кількістю рослинного масла. У сковорідку наливається крохмальної тісто тонким шаром, печеться нижня сторона млинця.

Млинці на крохмалі тонкіПотім спеціальною лопаткою або широким ножем млинець акуратно перевертається, і друга сторона дбає до рум’яної скоринки.

Готові млинці на крохмалі змащуються вершковим маслом і складаються красивими трикутниками на плоску тарілку. На стіл подаються прямо з печі, адже саме гарячі млинці особливо смачні.

За рецепт і покрокові фото млинців на крохмалі дякуємо Марину А.

Приємного вам апетиту і хороших рецептів!