М’ясо в мультиварці з насінням льону



Мені подобається готувати м’ясо в мультиварці скороварці, адже це так просто і виходить завжди смачно. Як і будь-яка господиня я шукаю щось нове, думаю, як урізноманітнити сьогодні смак м’яса і, звичайно, я намагаюся зробити так, щоб нова ідея була не тільки нової, але щоб і блюдо було смачне.

М’ясо в мультиварці скороварці

рецепт з насінням льону

М'ясо в мультиварці скороварці

Ідея приготування м’яса з насінням льону мені прийшла раптово, і ви знаєте, я зовсім не пошкодувала, що їх додала. Насіння льону містять багато корисних речовин, з яких в особливу групу хочеться виділити Омега 3, Омега 6 і Омега 9 поліненасичених жирних кислот, а так само селен. В цілому за смаковими якостями свинина в мультиварці вийшла чудовою! А насіння льону, зелень і спеції надають м’ясу якусь родзинку.

Складові:

  • Свинина (м’якоть) – 1 кг,
  • Насіння льону – 3 ст. л.,
  • Цибуля зелена – 1 пучок,
  • Петрушка – 0,5 пучка,
  • Кріп, кінза – 0,5 пучка,
  • Спеції для м’яса – 1 ст. л.,
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.,
  • Масло вершкове – 40 г,
  • Олія – ​​кілька ложок,
  • Вода або бульйон – 0,5 склянки.

Процес приготування:

Як приготувати м'ясо в мультиварціМ’ясо вимити, просушити, можна промокнути паперовим рушником і нарізати брусочками.

Зелень петрушки, кропу, кінзи і цибулі вимити і дрібно нарізати.

М'ясо з насінням льонуМультиварку включити на режим «запіканка» або «жарка» на 10 хвилин, в чашу мультиварки влити олію, всипати подрібнену зелень і приправу для м’яса, пасерувати, потім всипати насіння льону і обсмажити протягом декількох хвилин.

Соус для м'яса із зеленіПотім до соусу із зелені і спецій додати борошно, перемішати і обсмажити протягом 30 секунд.

Приправу до м’яса можете вибирати на свій смак. У моїй приправі в складі присутній сушений лук і часник, паприка, майоран, коріандр, томати сушені, імбир, розмарин, перець червоний і чорний мелений.

М'ясо в мультиварці рецептТепер перекласти в чашу мультиварки – скороварки м’ясо, перемішати все добре, включити режим плов, обсмажити протягом декількох хвилин, помішуючи. Потім додати бульйон або воду, закрити кришку, готувати 30 хвилин в режимі плов.

М'ясо в мультиварці ФіліпсПісля сигналу мультиварки відкрийте кришку, додайте до м’яса вершкове масло і перемішайте, залиште на підігріві на 10 хвилин.

Смачне м’ясо з мультиварки подавайте до столу з будь-яким гарніром на ваш смак.

У рецепті приготування м’яса використовувалася мультиварка-скороварка Філіпс HD2178 / 03. Мощность 1000 Вт. М’ясо готувалося без тиску.

Пригощає сьогодні смачним м’ясом Вікторія Янулевіч.

Приємного вам апетиту!