Рецепти млинців оладок

Млинці з сиром рецепти

Перше, що спадає на думку, коли говорять про смачне і корисне десерті – це млинці, начинені сиром. Вони ідеально підходять як для сніданку, так і для полудня, при цьому раді їм будуть не тільки діти, а й дорослі. Готувати млинці з сиром по-домашньому нескладно, але деякі зусилля докласти доведеться.

Млинці з сиром

Млинці з сиром

як приготувати млинці з сиром в духовці

Млинці з сиром інгредієнти

тісто:

  • молоко – 1 стакан,
  • кипляча вода – 1 стакан,
  • цукор – 2 столові ложки,
  • сіль – 1/4 чайної ложки,
  • харчова сода – на кінчику ножа,
  • яйце – 1 шт.,
  • картопляний крохмаль – 1 столова ложка,
  • пшеничне борошно – 7 столових ложок,
  • соняшникова олія – ​​2 столові ложки.

Начинка для млинців

начинка:

  • кисломолочний сир – 300 грам,
  • цукор – 2 столові ложки,
  • яйце – 1 шт.,
  • ванілін – 1 щіпка,
  • сіль – 1 щіпка.

Додатково знадобляться:

  • вершкове масло – для змащування форми,
  • цукор – 1 столова ложка.
  • сметана – 2-3 столові ложки.

Холодне молоко з’єднати з сирим яйцем і злегка збити виделкою.

Збити яйця з молоком

Додати до них крохмаль, сіль, соду і цукор.

Крохмаль сіль цукор в тісто

Борошно спочатку просіяти, а потім поступово ввести в тісто, постійно помішуючи його віночком або вилкою.
Тісто має вийти досить густим.

млинцеве тісто

Тонкою цівкою влити в нього киплячу воду, швидко перемішати і на 5 хвилин відставити убік. Перед початком смаження млинців додати в тісто рослинне масло.

Тісто для млинців

Сковороду змастити олією і розжарити. Зачерпнути тісто ополоником і вилити на дно сковороди так, щоб утворився тонкий млинець.
Обсмажити його з одного боку, а потім акуратно перевернути і досмажити другу сторону.

Обсмажити млинці з двох сторін

Поки смажаться млинці, можна встигнути підготувати сирну начинку для них. Для цього з’єднати в одній чаші сир, сіль, цукор, ванілін і сире яйце.

смажені млинці

За допомогою погружного блендера перебити з’єднані інгредієнти в однорідну масу.

Сирна маса млинці

Готовим млинців дати злегка охолонути.
Викласти перший млинець на блюдо, нанести на нього сирну начинку і загорнути так, щоб вона виявилася всередині.

сирна начинка

Млинці з сирною начинкою

Млинці фаршировані сиром

Таким же чином нафарширувати всі інші млинці, а потім скласти їх в змащену вершковим маслом жароміцних форму.
Верхні млинці рясно змастити сметаною і присипати цукровим піском.

Млинці цукровий пісок

Поставити форму в нагріту до 180 градусів духовку приблизно на 30 хвилин.

Форма з млинцями

Готові млинці з сирною начинкою подавати теплими разом зі сметаною або медом.

Як приготувати млинці з сиром

Якщо ви готуєте млинці з сиром про запас, то можна їх і не запікати, а діставати з холодильника по одному і обсмажувати до хрусткої скоринки на вершковому маслі. Без додаткової теплової обробки млинці з сиром їсти не можна, так як в начинці присутній сире яйце.

Млинці з сиром рецепт з фото

Автор рецепта і фото: Світлана Сорока

Смачні гарячі млинці люблять дорослі і діти. Ці ласощі подають до столу зі сметаною, варенням, згущеним молоком і ягідним джемом. І, звичайно, кожна господиня знає безліч рецептів їх приготування. Хтось заводить тісто на молоці, а хтось на кефірі. У деяких випадках додають дріжджі, а в інших соду або пекарський порошок. Для надання особливого смаку нерідко використовують сир, яблука, шинку і навіть часник.

Млинці з сиру

сирні млинці

рецепт млинцевого сирного тесту

Сьогодні ми хочемо розповісти, як приготувати дуже ніжні млинці з сиру і молока з ванільним смаком. Цю страву можна приготувати на сніданок або полуденок, влаштувавши для всієї родини маленьке свято.
Млинці з сирного тесту готуються швидко і виходять дуже смачними. Скористайтеся нашим рецептом і переконайтеся в цьому самі.

Інгредінти для млинців з сиру

  • половина пакета молока;
  • пачка сиру;
  • два курячих яйця;
  • 10 грамів розпушувача;
  • пакетик ваніліну;
  • борошно пшеничне (скільки «візьме» тісто);
  • сіль і цукор за смаком.

Отже, спочатку розітріть сир з яйцями і цукром. Після цього додайте сіль, ванілін і розпушувач.

Сирні млинці рецепт

Влийте в миску молоко і продовжуйте збивати продукти віночком. Якщо ви хочете, щоб млинці вийшли ще смачніше, то в цей момент можете влити пару ложок розтопленого вершкового масла.

Як приготувати млинці з сиру

Просійте борошно і додайте її в тісто невеликими порціями. Коли суміш стане густою і тягучою, можна ставити сковороду на плиту.

Смажте млинці на олії до готовності. Подавайте частування з гарячим чаєм і улюбленими добавками.

Рецепт млинчиків з сиру

Смачного!

млинці з сиром

Млинці з несолодкої начинкою – відмінний сніданок або перекус. Навіть під час дієти можна використовувати цей рецепт млинців, взявши для начинки знежирений сир. Тісто для фаршированих млинців в цьому випадку радимо приготувати з додаванням цілісно зерновий борошна або висівок. Ну, а смачний бонус – корисну червону рибу нічим заміняти не потрібно, адже в форелі або сьомги містяться корисні Омега 3 жирні кислоти.

Млинці з сиром та червоною рибою

Багато хто не любить смажити млинці з-за того, що часом вони дуже погано відстають від сковорідки. У мене ця проблема давно вирішена. І, справа зовсім не в сковорідці з антипригарним покриттям, а в маленькому секреті приготування млинців. Рецепт тіста дуже простий, робиться воно швидко. Такі млинці (або може з іншою начинкою, наприклад – м’яким вершковим сиром і малосольною рибою) можна готувати на сніданок для сім’ї або просто балувати себе, влаштовуючи свято живота.

Для приготування тіста знадобляться

Складові:

  • 1 літр молока;
  • 2 яйця;
  • дрібка солі;
  • щіпка соди;
  • 2 чайних ложки цукрового піску;
  • 1,5 склянки пшеничного борошна (можна змішати пшеничне борошно з цільно зерновий борошном у співвідношенні 2 до 1);
  • 2 столові ложки рослинної олії.

У начинку для млинців:

  • 200 грам солоної червоної риби (сьомга, форель, лосось);
  • 200 грам сиру,
  • 2-3 столових ложки сметани або класичного йогурту;
  • Сіль за смаком.

Процес приготування:

1. Смажити млинці на сильно розігрітій сковороді, змастивши її олією.

2. Щоб млинці добре відставали від поверхні сковороди, необхідно витримати порядок замішування тіста. Молоко для млинців потрібно закип’ятити і остудити до теплого стану. Потім в нього додати яйця, сіль, соду і цукор, все збити віночком і порціями вводити просіяне борошно.

3. В кінці влити в млинцеве тісто рослинне масло і ще раз перемішати. Ця умова виключить прилипання млинчиків до сковороди.

4. Смажити млинчики на сковороді з обох боків до рум’яного кольору.

    Начинка для млинців

сирна начинка для млинців У блендер відправити сир, трохи його присолити і додати сметану (або класичний йогурт). Все добре збити. Виходить густа сирна маса для начинки фаршированих млинців.

Можна додати на цьому етапі в сир петрушку, кріп або іншу зелень, начинка стане духмяний і красивіше на вигляд. Можна на цьому ж етапі в блендер додати і шматочки рибки, але я цього не роблю, набагато смачніше, якщо в млинцях відчуваються шматочки рибного філе.

начинка для млинцівМлинці спечені, начинка готова, нічого не залишається, як загорнути млинці з начинкою!

млинці з червоною рибою і сиромНа млинець накладаємо сирну начинку і скибочки червоної риби, загортаємо його в рулетик або конверт.

Млинці з начинкоюВиходить дуже смачно!

Приємного вам апетиту і хороших рецептів!