Стручкова квасоля з помідорами чері на гарнір
Цей овочевий гарнір із стручкової квасолі виглядає менш апетитно, ніж є насправді. Вся справа в горіховому соусі, який звичайне блюдо перетворює в самий справжній вибух смаків в роті!
Заправка з смаженого арахісу ідеально підійде для будь-яких свіжих овочів, салатів, сирих печериць і навіть деяких фруктів!
Обов’язково спробуйте приготувати квасоля за цим рецептом.
Щоб дізнатися який же на смак гарнір із зеленої квасолі, нам знадобиться:
- 500 гр. свіжої стручкової квасолі
- 1/2 ч. Л. меленого чорного перцю (можна більше, якщо любите гостреньке)
- 2 ст. л. рисового оцту (можна замінити на яблучний)
- 2 великих зубчики часнику
- 1/4 ч. Л. оливкового масла
- 2 ст. л. кунжутного масла (в крайньому випадку, замінити на оливкова)
- 300 гр. помідорів чері
- 2 ст. л. смаженого арахісу
Свіжі стручки квасолі промити, обрізати з двох кінців, видаляючи грубу частину (хвостики).
Викласти квасоля в ємність для пароварки або в друшляк і поставити на водяну баню. Готувати на пару 7-10 хв., Не даючи бобовим розваритися. Ідеальний стан – злегка хрустка квасоля.
Поки бобові готуються, розрізати помідори черрі на дві половинки.
Нарізати дрібно часник.
Роздрібнити арахіс в ступці або в кавомолці / блендері. Перекласти в миску.
Додати інші інгредієнти в миску з арахісом і часником.
Ретельно перемішати соус.
Змішати томати із зеленою квасолею і горіховим соусом і поставити охолодитися на 20-25 хв. в холодильник.
Холодна закуска з стручкової квасолі з томатами готова. Смачного.
Дізнайтеся новий рецепт із стручкової квасолі з кунжутом на гарнір!