Гарнір з стручкової квасолі з помідорами



Зелена квасоля з томатами Стручкова квасоля з помідорами чері на гарнір

Цей овочевий гарнір із стручкової квасолі виглядає менш апетитно, ніж є насправді. Вся справа в горіховому соусі, який звичайне блюдо перетворює в самий справжній вибух смаків в роті!

Заправка з смаженого арахісу ідеально підійде для будь-яких свіжих овочів, салатів, сирих печериць і навіть деяких фруктів!

Обов’язково спробуйте приготувати квасоля за цим рецептом.

Щоб дізнатися який же на смак гарнір із зеленої квасолі, нам знадобиться:

  • 500 гр. свіжої стручкової квасолі
  • 1/2 ч. Л. меленого чорного перцю (можна більше, якщо любите гостреньке)
  • 2 ст. л. рисового оцту (можна замінити на яблучний)
  • 2 великих зубчики часнику
  • 1/4 ч. Л. оливкового масла
  • 2 ст. л. кунжутного масла (в крайньому випадку, замінити на оливкова)
  • 300 гр. помідорів чері
  • 2 ст. л. смаженого арахісу

Свіжі стручки квасолі промити, обрізати з двох кінців, видаляючи грубу частину (хвостики).

підготувати квасоля

Викласти квасоля в ємність для пароварки або в друшляк і поставити на водяну баню. Готувати на пару 7-10 хв., Не даючи бобовим розваритися. Ідеальний стан – злегка хрустка квасоля.

викласти квасолю в пароварку

Поки бобові готуються, розрізати помідори черрі на дві половинки.

помідори черрі

Нарізати дрібно часник.

часник

Роздрібнити арахіс в ступці або в кавомолці / блендері. Перекласти в миску.

арахіс

Додати інші інгредієнти в миску з арахісом і часником.

додати інгредієнти

Ретельно перемішати соус.

змішати соус

Змішати томати із зеленою квасолею і горіховим соусом і поставити охолодитися на 20-25 хв. в холодильник.

Змішати овочі з соусом

Холодна закуска з стручкової квасолі з томатами готова. Смачного.

Дізнайтеся новий рецепт із стручкової квасолі з кунжутом на гарнір!