Кабачки по-корейськи



Кабачки по-корейськи змушують шлунок працювати, тому їх добре подавати з м’ясом і жирною їжею. Салат виходить дуже ароматним і в міру гострим. Для приготування буде використовуватися класична суміш приправ, така ж, як і для корейської моркви. Блюдо виходить яскравим і красивим, воно апетитно виглядає і прикрашає смак інших страв. Обов’язково приготуйте цей простий і в той же час незвичайний салат зі спеціями.

Кабачки по – корейськи

Кабачки по корейськи

У сезон кабачків кожна господиня прагне приготувати якомога страв з цього овоча. Закуска, приготована за цим рецептом, порадує сім’ю і гостей. Кабачки по – корейськи з пікантним смаком припадуть до вподоби любителям чогось свіжого і хрусткого.

Всі овочі використовуються сирі, тому закуска зберігає максимум корисних речовин і клітковини. Замість кабачків можна використовувати молоді цукіні.

Складові:

  • два кабачка,
  • один солодкий перець,
  • дві морквини,
  • трохи кропу,
  • голівка часнику,
  • пакет приправ для корейської моркви (негостра),
  • півсклянки соняшникової олії,
  • ложка оцту 9%,
  • чотири листи смородини.

Процес приготування:

Перець по корейськи в салатВзяти глибокий посуд. Солодкий перець порізати смужками.

Кабачки по корейськи в салатНа спеціальній тертці для корейських салатів протерти кабачки і моркву.

Кабачки морква по корейськиЗелень кропу дрібно нашаткувати.

Кабачки по корейськи з часникомЧасник пропустити через прес.

Приправа для корейських салатівВідкрити приправу для корейської моркви і присмачити овочі.

Масло в корейський салатВлити олію.

Оцет в корейський салатДодати оцет.

Кабачки по корейськи рецептПокласти листя смородини. Ретельно все перемішати.

Готову закуску з овочів по-корейськи можна подавати до столу.

Смачного!

За рецепт і фото дякуємо Гребенкина Ірину.

Поради

Салат можна їсти саме в такому вигляді, як він у вас вийшов, а можна вдосконалити рецепт, зробивши роли з баклажанів і начинити їх кабачками по-корейськи. Для цього візьміть пару красивих баклажанів і тоненько поріжте їх уздовж, підсмажте на сковороді отримані пластини. Готувати їх можна на звичайному або оливковій олії. Загорніть в кожну з підсмажених платівок салат, проткніть шпажкою або зубочисткою, щоб вони не розвалювалися прикрасьте майонезом і петрушкою. Не менш смачні і красиві роли виходять з таких же пластинок, приготованих з кабачків. Їх перед тим, як смажити потрібно занурити в кляр, приготовлений з яєць і борошна і також звернути в підсмажені пластинки салат. Блюдо виходить смачним і красивим на вигляд.

Крім цього, з кабачків можна приготувати десерт за смаком як ананаси і закрити його на зиму:

Кабачки як ананаси Кабачки як ананаси заготовка – >>