Кабачки по-корейськи змушують шлунок працювати, тому їх добре подавати з м’ясом і жирною їжею. Салат виходить дуже ароматним і в міру гострим. Для приготування буде використовуватися класична суміш приправ, така ж, як і для корейської моркви. Блюдо виходить яскравим і красивим, воно апетитно виглядає і прикрашає смак інших страв. Обов’язково приготуйте цей простий і в той же час незвичайний салат зі спеціями.
Кабачки по – корейськи
У сезон кабачків кожна господиня прагне приготувати якомога страв з цього овоча. Закуска, приготована за цим рецептом, порадує сім’ю і гостей. Кабачки по – корейськи з пікантним смаком припадуть до вподоби любителям чогось свіжого і хрусткого.
Всі овочі використовуються сирі, тому закуска зберігає максимум корисних речовин і клітковини. Замість кабачків можна використовувати молоді цукіні.
Складові:
- два кабачка,
- один солодкий перець,
- дві морквини,
- трохи кропу,
- голівка часнику,
- пакет приправ для корейської моркви (негостра),
- півсклянки соняшникової олії,
- ложка оцту 9%,
- чотири листи смородини.
Процес приготування:
Взяти глибокий посуд. Солодкий перець порізати смужками.
На спеціальній тертці для корейських салатів протерти кабачки і моркву.
Зелень кропу дрібно нашаткувати.
Часник пропустити через прес.
Відкрити приправу для корейської моркви і присмачити овочі.
Влити олію.
Додати оцет.
Покласти листя смородини. Ретельно все перемішати.
Готову закуску з овочів по-корейськи можна подавати до столу.
Смачного!
За рецепт і фото дякуємо Гребенкина Ірину.
Поради
Салат можна їсти саме в такому вигляді, як він у вас вийшов, а можна вдосконалити рецепт, зробивши роли з баклажанів і начинити їх кабачками по-корейськи. Для цього візьміть пару красивих баклажанів і тоненько поріжте їх уздовж, підсмажте на сковороді отримані пластини. Готувати їх можна на звичайному або оливковій олії. Загорніть в кожну з підсмажених платівок салат, проткніть шпажкою або зубочисткою, щоб вони не розвалювалися прикрасьте майонезом і петрушкою. Не менш смачні і красиві роли виходять з таких же пластинок, приготованих з кабачків. Їх перед тим, як смажити потрібно занурити в кляр, приготовлений з яєць і борошна і також звернути в підсмажені пластинки салат. Блюдо виходить смачним і красивим на вигляд.
Крім цього, з кабачків можна приготувати десерт за смаком як ананаси і закрити його на зиму:
Кабачки як ананаси заготовка – >>