Смажені кабачки з корейською морквою



Кабачки – це, мабуть, найдоступніший овоч в літню пору. Ще й дуже навіть універсальний, адже з нього можна стільки всього придумати! Тому я завжди з нетерпінням чекаю початку кабачкової сезону. 

Сьогодні пропоную приготувати смачну і просту закуску з смажених кабачків з корейською морквою.

Закуска з кабачків на тарілочці

Взагалі, смажені кільцями кабачки – це найпростіше і швидке блюдо, яке тільки можна придумати. Але щоб якось урізноманітнити звичні рецепти, давайте додамо гострої моркви – вона трохи змінить смак і додасть яскравих ноток і пікантності. До речі, можна замінити моркву на мариновану гарбуз по-корейськи, вона дасть солодощі і неймовірний аромат.

Кабачки з корейською морквою виходять соковитими, з невеликою гостротою і яскравим смаком. Проста річна закуска, яка готується за 20 хвилин, не більше!

Складові:

  • Кабачки – 1 шт .;
  • Морква по-корейськи – 100 г;
  • Сіль за смаком;
  • Борошно – для панірування;
  • Олія – ​​для смаження.

Як приготувати кабачкову закуску:

Помила кабачок, обрізала хвостик.

промитий овоч

Нарізала не надто тонкими кільцями – приблизно по півсантиметра.

нарізка кільцями

Кожен кружечок посолила.

Присипати овоч спеціями

Потім запанірувати в борошні.

панірування

Я використовувала кукурудзяну муку – мені подобається її використовувати в стравах, вона і смачніше пшеничного, і корисніше.

З двох боків:

Розігріла рослинне масло в сковороді. Його потрібно наливати стільки, щоб колечко кабачка було завантажено в нього наполовину або трохи більше.

Посмажити всі в маслі

Виклала запаніровані кабачки в гаряче масло. Обсмажила на середньому вогні першу сторону.

Потім перевернула, і обсмажити другу.

Коли все кабачки були смажене, виклала їх на плоске блюдо.

Потім на кожен гурток виклала корейську моркву.

Все, закуска з кабачків з морквою по-корейськи готова, можна подавати до столу!

Смачного!