Наполеон з печива Вушка

Дивно, але на цей ледачий торт Наполеон не знадобиться замішування тіста та випікання коржів, цей етап замінить покупка листкового печива Вушка. Економія часу обрадує працюють господинь і початківців кулінарів. Наполеон з печива Вушка просочується заварним кремом, настоюється в холодильнику, і десерт повністю готовий до вживання! Смачно, просто, без клопоту!

Лінивий Наполеон з печива вушка

Наполеон з печива

як приготувати Наполеон з печива вушка рецепт

Складові:

  • листкове печиво Вушка – 500 г,
  • молоко – 0.5 л,
  • 2 яйця,
  • цукор – 100 г,
  • борошно – 2 ст. л.,
  • ванілін,
  • масло вершкове – 200 г.

Процес приготування:

Спочатку вариться крем.

У невеликій каструлі змішуються півлітра молока, 2 яйця, щіпка ваніліну, 100 г цукру і 2 столові ложки борошна.

Суміш вариться до загустіння на тихому вогні.

Трохи остуджують, за бажанням додається пачка м’якого вершкового масла, хоча крем буде ніжним і смачним без додаткових калорій. Перемішується до однорідної консистенції.

Плоска тарілка змащується невеликою кількістю заварного крему.

Печиво Вушка умочують в крем, викладаються шарами на блюдо.

3-4 печива подрібнюються, цієї крихтою посипається верх і боки торта.

Лінивий Наполеон ставиться на кілька годин в холодильник, щоб торт добре просочився.

Потім розрізається на порційні шматки і подається ласунам до чаю або кави.

лінивий Наполеон

Як приготувати ледачий Наполеон без випічки розповіла Марина Олександрівна, рецепт і фото автора.