Оладки з сиром і ковбасою



Чим хороші оладки на кефірі? Тим, що вони пишні з дрібними бульбашками всередині. А чим хороші оладки на кефірі з ковбасою і сиром? Та тим, що вони з легкістю можуть замінити вам ранковий бутерброд, який частіше за все ви з’їдаєте холодним. А ці оладки як смачні і гарячі пампушки. А ще такий варіант сніданку хороший тим, що він швидкий, не треба довго чекати, що підійде тісто. Швидко, все нарізав, змішав і посмажив.

Оладки з сиром і ковбасою на кефірі

Оладки з сиром

Цікавий смак оладок додасть сир, а ось яким сортам віддати переваги – це вже вам вирішувати. У мене був простий Російський сир і звичайна варена ковбаса, хоча з копченою ковбаскою оладки будуть ще смачніше і ароматні. Якщо ви зважилися на експеримент, то приступаємо!

Складові:

  • Кефір або кисле молоко (будь-якої жирності, але чим жирніше, тим смачніше) – 300 мл,
  • Борошно пшеничне – 250 грам,
  • Цукровий пісок – 1 ч. Ложка,
  • Сіль за смаком,
  • Сода харчова – ½ ч. Ложки,
  • Яйця курячі – 2 штуки,
  • Сир (будь-який) – 150 грам,
  • Ковбаса (будь-яка) – 150 грам,
  • Рослинна олія (рафінована) для смаження.

Процес приготування:

Оладки на кефірі з сиромУ глибокій чашці змішайте кефір або кисле молоко (кімнатної температури) з курячими яйцями. Додайте сіль і цукровий пісок, перемішайте до повного їх розчинення. В окрему миску просійте борошно і перемішайте її з харчовою содою. Потім невеликими порціями додайте в рідку основу тесту для оладок, поки тісто не стане густим, як сметана. Тісто не повинно текти, воно повинно падати з ложки, тобто має бути достатньо густим.

Оладки з сиром і ковбасоюСир і ковбасу наріжте дрібними кубиками або навіть натріть на крупній тертці, кому як подобається. Також за смаком ви можете додати посічену свіжу зелень і часник, від цього випічка стане ще яскравіше і смачніше. Підготовлені сир і ковбасу додайте в тісто і перемішайте.

Оладки з сиром рецептУ сковорідку налийте невелику кількість рослинної олії і розжарити його. У розпечене масло викладайте тісто за допомогою великої ложки. Обсмажте оладки з двох сторін до красивої золотистої скоринки.

Подати смажені оладки на кефірі найкраще зі сметаною. Румяненькіе оладки з розплавленим всередині сиром і кубиками ковбаси стануть прекрасним доповнення до вашого сніданку, просто налийте чашечку кави і насолоджуйтеся приємним початком дня!

Приємного вам апетиту!

За рецепт і фото дякуємо слов’яни.

Можливо, вам сподобається рецепт оладок з кабачків:

оладки кабачкові Як приготувати кабачкові оладки – >>