Рулет з голови



З свинячий або яловичої голови можна приготувати дуже смачну холодну закуску. Багато господині вважають, що цей продукт потрібен і нічого доброго з нього не приготувати. Даний покроковий фото рецепт цього спростування. Блюдо виходить дуже смачним! Таке частування відмінно підійде для будь-якого святкового столу. М’ясний рулет має приємний часниковий аромат. Звичайно, процес готування вимагає тимчасових витрат, трохи зусиль, але фінальне блюдо того варто.

М’ясний рулет з голови

Рулет з голови

Складові:

  • яловича або свиняча голова,
  • часник – 7 зубців,
  • за смаком солі,
  • за смаком перцю,
  • 5 лаврових листочків.

Процес приготування:

Яловича голова як приготуватиУ нас в рецепті береться голова корови, її необхідно розрубати на шматки і вимочити в холодній воді. Рідина доведеться кілька разів зливати і наливати чисту. Поставити м’ясо варити. Процес варіння займає близько трьох годин.

Приготування яловичої головиПри варінні всипати сіль і покласти лаврові листи. Не забудьте їх потім вийняти.

варена головаМ’ясо вийняти з бульйону, дати охолонути. Кістки відокремити від м’якоті.

м'ясо голівМ’ясо нарізати середніми шматочками. Можна руками розділити м’якоть на волокна.

Яловича голова з часникомГоловку часнику очистити, дрібно натерти, або пропустити через прес. Заправити часником м’ясний фарш. Туди ж всипати сіль і перець. Добре перемішати.

На рівну поверхню розстелити фольгу або харчову плівку. На неї рівним шаром викласти м’ясо.

Рулет з голови рецепт

Акуратно згорнути рулетом, відвертаючи фольгу.

Отримані рулети повинні охолонути, потім їх помістити в холодильник мінімум на 5 годин, а краще на ніч.

М'ясний рулет у фользі

Холодну закуску з яловичої голови нарізати скибочками і подавати в холодному вигляді. З свинини продукт вийде більш жирним, але не менш смачним. Дуже хороша альтернатива магазинної ковбаси і сосисок!

Рулет з яловичої голови

Смачного!

Як приготувати ковбасу зі свинячої голови:

Домашник ковбаси зі свинини