Приготувати в домашніх умовах рулет з омлету з курячим фаршем насправді досить просто. Крім цього він буде набагато смачніше будь-якого м’ясного рулету, купленого в якому – то магазині.
Рулет з омлету з курячим фаршем в духовці
покроковий фото рецепт
Ситне блюдо готується на деку. Спочатку яєчний омлет з сиром потрібно запекти в духовці на деку. Потім на ніжний омлет розподіляється рівномірно тонкий пласт м’ясного фаршу. Всі згортається в рулет і запікають у духовці.
Результат вас неодмінно порадує. Нарізка буде шикарно виглядати як на святковому столі, так і прекрасно замінить вам малокорисну магазинну ковбасу на сніданок. Обов’язково приготуйте!
Складові:
- 3 курячих яйця;
- 1 столова ложка манної крупи;
- 100 грам майонезу;
- 100 грам сиру;
- спеції за смаком.
Для м’ясної начинки:
- 1 цибулина;
- 300-350 грам курячого фаршу;
- спеції і сіль за смаком.
Процес приготування:
Спочатку необхідно приготувати омлет.
У глибокій мисці за допомогою віночка збиваємо зі спеціями яйця.
Потім додаємо до них майонез, ложку манної крупи, натертий на дрібній тертці твердий сир і перемішуємо.
Ми залишаємо суміш на кілька хвилин для того щоб манна крупа трохи набухла.
Поки манна крупа набухає, приступаємо до приготування начинки. З’єднуємо фарш з натертим на дрібній тертці цибулею, додаємо спеції за смаком.
М’ясний фарш добре перемішуємо.
Коли фарш готовий, можна приступати до випікання омлету: застилає деко папером для випікання, змащуємо її олією і виливаємо в деко яєчну масу. Деко з омлетом ставимо в духовку, запікаємо при температурі 180 градусів, до готовності.
Готовий омлет виймаємо з духовки, даємо йому трошки охолонути, відокремлюємо від паперу, рівномірно викладаємо на нього приготований фарш.
Звертаємо омлет в тугий рулет.
Тепер рулет загортаємо в фольгу.
І знову ставимо в духовку запікатися ще на 45 хвилин (поки не приготується фарш).
Потім готовий рулет залишаємо остигати в фользі для того щоб вбрався весь сік.
Коли курячий рулет з омлету з сиром повністю охолоне, нарізаємо його, викладаємо на тарілку і, прикрасивши зеленню, подаємо на стіл.
Автор рецепта і фото: Арендач Галина Василівна