Маринована капуста з болгарським перцем

Здрастуйте! Пропоную свій рецепт маринованої капусти з болгарським перцем швидкого приготування.

Капуста за цим рецептом готується швидко, вода не додається, як у багатьох рецептах. За смаком капуста виходить трохи солодкуватою і має пікантну кислинку. Інгредієнти чудово поєднуються між собою.

Мариновану капусту з пізніх сортів овоча. Моркву потрібно використовувати соковиту. Готову мариновану капусту зберігаю в холодильнику. За смаком можна додати трохи чорного меленого перцю і трохи свіжої зелені петрушки та кропу. Рекомендую спробувати такий швидкий рецепт і простий рецепт маринованої капусти.

Інгредієнти

  1. Капуста білокачанна – 1 кілограм;
  2. Цибуля ріпчаста – 1 штука (середнього розміру);
  3. Морква свіжа – 1 штука (середня);
  4. Болгарський перець – 1 штука;
  5. Сіль – 1 столова ложка;
  6. Цукор – 50 грам;
  7. Рослинна олія – 80 мілілітрів;
  8. Оцет 9% – 60 мілілітрів.

Як приготувати мариновану капусту з болгарським перцем швидкого приготування

1. Капусту не крупно нашаткувати. Викласти в глибоку миску, в якій буде зручно перемішувати і маринувати.

dscn0564.jpg

2.Болгарський перець помити, видалити плодоніжки з насінням, нарізати смужками, додати до капусти. Перець можна використовувати будь-якого кольору.

dscn0565.jpg

3.Нарізати тонкими півкільцями ріпчасту цибулю, додати до капусти з перцем. Цибулю можна використовувати й червону, теж вийде смачно

dscn0566.jpg

.
4. Молоду моркву очистити і натерти на дрібній тертці, додати в миску до овочів.

dscn0567.jpg

5. Додати сіль і цукор, ретельно перетерти всі овочі руками, щоб вони пустили сік.

dscn0568.jpg

6. Наприкінці влити олію і додати оцет, перемішати. Олію бажано використовувати без запаху. Накрити миску кришкою і залишити на 10 годин за кімнатної температури, потім прибрати на зберігання в холодильник.

dscn0569.jpg

Маринована капуста готова.

dscn0603.jpg

Смачного!