Здрастуйте! Пропоную свій рецепт маринованої капусти з болгарським перцем швидкого приготування.
Капуста за цим рецептом готується швидко, вода не додається, як у багатьох рецептах. За смаком капуста виходить трохи солодкуватою і має пікантну кислинку. Інгредієнти чудово поєднуються між собою.
Мариновану капусту з пізніх сортів овоча. Моркву потрібно використовувати соковиту. Готову мариновану капусту зберігаю в холодильнику. За смаком можна додати трохи чорного меленого перцю і трохи свіжої зелені петрушки та кропу. Рекомендую спробувати такий швидкий рецепт і простий рецепт маринованої капусти.
Інгредієнти
- Капуста білокачанна – 1 кілограм;
- Цибуля ріпчаста – 1 штука (середнього розміру);
- Морква свіжа – 1 штука (середня);
- Болгарський перець – 1 штука;
- Сіль – 1 столова ложка;
- Цукор – 50 грам;
- Рослинна олія – 80 мілілітрів;
- Оцет 9% – 60 мілілітрів.
Як приготувати мариновану капусту з болгарським перцем швидкого приготування
1. Капусту не крупно нашаткувати. Викласти в глибоку миску, в якій буде зручно перемішувати і маринувати.
2.Болгарський перець помити, видалити плодоніжки з насінням, нарізати смужками, додати до капусти. Перець можна використовувати будь-якого кольору.
3.Нарізати тонкими півкільцями ріпчасту цибулю, додати до капусти з перцем. Цибулю можна використовувати й червону, теж вийде смачно
.
4. Молоду моркву очистити і натерти на дрібній тертці, додати в миску до овочів.
5. Додати сіль і цукор, ретельно перетерти всі овочі руками, щоб вони пустили сік.
6. Наприкінці влити олію і додати оцет, перемішати. Олію бажано використовувати без запаху. Накрити миску кришкою і залишити на 10 годин за кімнатної температури, потім прибрати на зберігання в холодильник.
Маринована капуста готова.
Смачного!