Сендвіч з грибами за мотивами Джеймі Олівера



Сендвіч з грибами Сендвіч з грибами від Джеймі Олівера

Рецепт смачного сендвіча з грибами і ароматними травами за мотивами Джеймі Олівера.

В одній зі своїх передач, присвячених приготуванню швидких страв (до 15 хв.), Популярний англійський кухар запропонував рецепт сендвіча з печеними печерицями з вершковим маслом, в’яленими томатами і ароматними травами.

Гарячі, соковиті, ароматні гриби подаються з домашнім хлібом з хрусткою скоринкою, діжонськой гірчицею
і крес салатом. Експрес рецепт швидкої і смачною закуски з грибами, яку обов’язково треба спробувати!

Сендвіч від Джеймі Олівера готується з печериць (сорт портобелло). Якщо ви хочете приготувати закуску з лісових грибів, то спробуйте цей рецепт бутерброда з білими грибами і лисичками.

Що знадобиться для грибного сендвіча:

  • 6-8 великих печериць
  • 3 зубчики часнику
  • 1 упаковка вершкового масла (200-250 гр.)
  • 6-8 гілочок свіжого чебрецю
  • 1/2 або 1 невеликий перчик чилі
  • 1/2 пучка петрушки
  • 2 ст. л. в’ялених томатів
  • 1 пучок крес-салату (настурція)
  • дижонская гірчиця
  • домашній хліб або багет

  1. Чебрець відокремлюємо від гілочок. Часник очищаємо від лушпиння і нарізаємо тонкими пластинами. Дрібно шаткуємо перець чилі. Збиваємо блендером вершкове масло з чебрецем, часником і перцем чилі.
  2. Додаємо до збитого масла свіжу петрушку і в’ялені томати, знову збиваємо.
  3. Видаляємо у печериць ніжку. У кожен печериця викладаємо 1 ст. л. масла з травами.
  4. Ставимо гриби в духовку на 10-15 хв. Масло має розтопитися і просочити гриби. Частина масла стече на деко.
  5. Нарізаємо хліб на порційні шматочки. Намазуємо кожен шматочок хліба діжонськой гірчицею. Зверху викладаємо крес салат, а потім гриби. Накриваємо печериці другим шматочком хліба.

2

На кожен сендвіч піде по два печених печериці.

Сендвіч з грибами можна подавати на стіл. Смачного!