Сендвіч з грибами від Джеймі Олівера
Рецепт смачного сендвіча з грибами і ароматними травами за мотивами Джеймі Олівера.
В одній зі своїх передач, присвячених приготуванню швидких страв (до 15 хв.), Популярний англійський кухар запропонував рецепт сендвіча з печеними печерицями з вершковим маслом, в’яленими томатами і ароматними травами.
Гарячі, соковиті, ароматні гриби подаються з домашнім хлібом з хрусткою скоринкою, діжонськой гірчицею
і крес салатом. Експрес рецепт швидкої і смачною закуски з грибами, яку обов’язково треба спробувати!
Сендвіч від Джеймі Олівера готується з печериць (сорт портобелло). Якщо ви хочете приготувати закуску з лісових грибів, то спробуйте цей рецепт бутерброда з білими грибами і лисичками.
Що знадобиться для грибного сендвіча:
- 6-8 великих печериць
- 3 зубчики часнику
- 1 упаковка вершкового масла (200-250 гр.)
- 6-8 гілочок свіжого чебрецю
- 1/2 або 1 невеликий перчик чилі
- 1/2 пучка петрушки
- 2 ст. л. в’ялених томатів
- 1 пучок крес-салату (настурція)
- дижонская гірчиця
- домашній хліб або багет
- Чебрець відокремлюємо від гілочок. Часник очищаємо від лушпиння і нарізаємо тонкими пластинами. Дрібно шаткуємо перець чилі. Збиваємо блендером вершкове масло з чебрецем, часником і перцем чилі.
- Додаємо до збитого масла свіжу петрушку і в’ялені томати, знову збиваємо.
- Видаляємо у печериць ніжку. У кожен печериця викладаємо 1 ст. л. масла з травами.
- Ставимо гриби в духовку на 10-15 хв. Масло має розтопитися і просочити гриби. Частина масла стече на деко.
- Нарізаємо хліб на порційні шматочки. Намазуємо кожен шматочок хліба діжонськой гірчицею. Зверху викладаємо крес салат, а потім гриби. Накриваємо печериці другим шматочком хліба.
На кожен сендвіч піде по два печених печериці.
Сендвіч з грибами можна подавати на стіл. Смачного!