Дивно простий і смачний салат можна приготувати з доступних компонентів. Блюдо вийде смачним і апетитним. Таке оригінальне частування може прекрасно замінити всіма улюблений салат «Олів’є». Цей легкий рецепт бюджетного салату сподобається тим, хто не любить годинами пропадати на кухні. Смачна страва підійде як для святкового застілля, так і для сімейної вечері. Варто спробувати зробити салат з кукурудзою і грибами для різноманітності.
Салат з грибами і кукурудзою
У рецепті використовуються мариновані опеньки. Ви можете взяти будь-які гриби, навіть шампіньйони або гливи, обсмажити їх з додаванням олії.
як приготувати салат з кукурудзою і грибами
Складові:
- лісові консервовані гриби – 150 грам,
- картопля – 150 грам,
- корінь моркви – 100 грам,
- курячі яйця – 2 штуки,
- ріпчаста цибуля – головка,
- докторська ковбаса – 150 грам,
- кукурудза – банку,
- майонез – 3 столові ложки.
Процес приготування:
Консервовані гриби необхідно віджати від зайвої рідини. При бажанні, можна трохи обсмажити гриби на маслі. Викласти лісові гриби в глибоку піалу.
Докторську ковбасу порізати невеликими кубиками.
Заздалегідь відварити і остудити, морква. Порізати цей продукт невеликими шматочками.
Ріпчасту цибулю почистити і нашаткувати дуже дрібно ножем. Надіслати цибулю в загальну салатницю.
Відварити яйця і картопля. Остудити ці інгредієнти, потім порізати їх приблизно рівними шматочками.
Відкрити баночку консервованої кукурудзи. Злити маринад. Кукурудзу викласти в салатницю. Ретельно перемішати всі компоненти
.
Перед подачею на стіл салат заправити майонезом.
Ситний салат з кукурудзою і грибами охолодженим подати до столу.
Смачного!
Автор рецепта і фото: Ірина Гребенкина.