Хе з моркви і курячих шлунків

Чому б не подати звичні тельбухи в незвичайному виконанні? Пропонуємо приготувати з курячих шлунків гострий салат Хе з морквою по-корейськи. Блюдо поєднує в собі м’ясної білковий компонент (ідеальний з точки зору похудательной дієт, оскільки шлунок – суцільна м’яз) і овочевих продуктів, заслуговує подачі до святкового або сімейного столу.

Рецепт Хе з курячими шлунками

Курячі шлунки салат хе

Складові:

  • 700 г сирих курячих шлуночків,
  • 300 г моркви,
  • коріандр,
  • часник,
  • перець чилі (свіжий),
  • соєвий соус,
  • масло,
  • оцет столовий,
  • бульйон.

Процес приготування:

Курячі шлунки рецепт700 грам курячих пупков (м’язових шлунків), очищених від зайвого жиру і плівок, промити під проточною холодною водою.

Курячі шлунки вареніЗварити до готовності без солі. Приблизний час приготування 1 годину.

Морква по-корейськиТим часом нашаткувати соломкою або натерти на тертці для корейських салатів 300 грам свіжої моркви.

Розчавити ножем і дрібно порубати великий зубчик часнику. Дрібно порізати половинку перчика чилі (м’якоть), для любителів пекучого смаку взяти цілий перчик. Постаратися залишити поза увагою насіння.

Змішати всі овочі з вареними курячими шлуночками.

Для заправки салату Хе змішати 50 мл бульйону, в якому варилися пупочки, влити в нього по 30 грам масла і соєвого соусу, велику ложку оцту, додати ложку меленого коріандру. Влити приготовлену заправку в салат.

шлунки хеСмак закуски Хе по – корейськи покращиться, якщо дати йому настоятися пару годин.

Точно також в домашніх умовах можна зробити Хе з м’ясом курки або сердечками.

За рецепт і фото дякуємо Наталію Олексіївну Салміну.

Приємного вам апетиту і хороших рецептів!

Ще один цікавий салат

з курячої печінки і корейської моркви – >>