Курка з капустою в мультиварці

Тушкована курка з капустою готується в мультиварці з морквою і болгарським перцем. Овочі та м’ясо гасяться з томатним соусом без картоплі, що дозволить включити блюдо в похудательной дієту.

Курка з капустою в мультиварці

Складові:

  • Курка або домашній курча – 1 кг;
  • Капуста – 1 маленький качан (у мене було чверть вилка великого);
  • Морква – 3 шт .;
  • Цибуля ріпчаста – 4 шт .;
  • Перець болгарський (заморожений / свіжий) – 300 гр. / 1-2 шт .;
  • Зелень (кріп, петрушка) – по 1 пучку;
  • Кетчуп – 6 ст. л .;
  • Помідор свіжий – 1 шт. (Для оздоблення);
  • Олія – ​​30 мл .;
  • Сіль, перець чорний – за смаком;
  • Лавровий лист – 3 шт .;
  • Вода – 100 мл.

Процес приготування:

М’ясо курки або курчати ретельно миємо, ріжемо на порційні шматочки (я ще зняла шкіру з тушки). Солимо, перчимо до смаку і даємо трохи просочитися.

Тушкована курка з капустоюУ форму мультиварки додаємо рослинне масло, додаємо нарізану цибулю, моркву, болгарський перець і нашатковану капусту – солимо, перчимо до смаку.

Тушкована курка з капустою рецептУ мене вийшло капусти майже повна форма.

Рецепт тушкованою капусти з куркоюВстановимо чашу в мультиварку, виставляємо режим «плов» і даємо овочам трохи обмякнуть – хвилин 30.

Курка з капустою в мультиварці як приготуватиВідкриваємо мультиварку, додаємо кетчуп, добре перемішуємо.

Тушкована курка з капустою рецепт приготування Зверху на капусту викладаємо шматочки курки, утапливаем в соусі,

Рецепт курки з капустою в мультиварці посипаємо трохи зеленню, додаємо лавровий лист, потім встановлюємо режим «плов» ще раз (спочатку) і тушкуємо курочку до повного приготування.

Як приготувати капусту з куркою в мультиварціДомашня курочка готується трохи довше, ніж тушка з магазину. Тому, якщо ви готуєте магазинного курчати – часу потрібно буде всього 30-40 хвилин, так як капуста вже доведена майже до готовності. Домашнього курчати можна потримати в мультиварці 1 годину. Він не розвалиться, а шматочки залишаться в колишньому вигляді цілими.

Хвилин за 5 до готовності наріжемо зелень і додамо до капусти.

Накриваємо кришкою і чекаємо сигналу про готовність.

Курку з капустою в мультиварці фоторецепт

Подавати тушковану курку з капустою будемо порційно, прикрасивши страву свіжими помідорами.

За бажанням можна ще додати свіжої зелені, а також можна відкрити баночку домашньої консервації.

Приємного вам апетиту!

Покроковий фото рецепт представлений для мультиварки Панасонік (потужність 670 Вт, об’єм чаші 5 л.)

У пісні дні можна приготувати тушковану капусту з томатною пастою без м’яса:

Тушкована капуста рецепт з фото