Млинці з цибулею



Тонкі млинці з цибулею чудово підійдуть для будь-якого виду трапези: сніданку та вечері, як другу страву до обіду. І на святковий стіл, якщо ви подасте їх у відповідному обрамленні – з будь-якої ікрою або слабосоленої червоною рибою, – такі млинці по-швейцарськи будуть до місця.

Млинці з цибулею

Млинці з зеленою цибулею

Млинці з цибулею

У Швейцарії млинці готують з цибулею-пореєм, а й зі звичайним зеленою цибулькою вони теж виходять дуже смачними і красивими.

Складові:

  • зелена цибуля – невеликий пучок;
  • молоко – стакан (200 мл),
  • борошно – чотири-шість ст. л.,
  • рослинне (будь-яке) масло – три ст. л.,
  • сир (теж будь-який) – 150 г,
  • часник – пара часточок, яйця – чотири шт.,
  • сіль за смаком.

Процес приготування:

Млинці з зеленою цибулеюПідготуйте вихідні продукти для смачних домашніх млинців.

Млинці сир цибуляНа маслі злегка обсмажте вимитий і порізану цибулю, чистий рубаний часник. Кому здається, що вийде занадто «ароматно», краще не випробовувати долю і не використовувати часник зовсім для приготування млинців.

Поки те, що ви обсмажили, буде остигати, приділіть увагу млинці тесту.

Млинці з цибулеюДобре збийте яйця з сіллю. Влийте до них молоко.

Млинці з зеленою цибулеюНе перестаючи ретельно перемішувати масу, потроху всипати борошно. Боїтеся, що за допомогою вилки або віночка не впораєтеся, залишаться грудки, дайте попрацювати міксери. Він виправить ваші помилки. Тісто має бути схожим на сметану: і легко переливатися, і бути однорідним.

Млинці з зеленою цибулеюЗалишилося тільки додати цибулю (+ часник) і спекти млинці.

Смачні млинці з цибулеюТого масла, в якому ви обсмажували цибулю, вистачить для того, щоб нічого не приставало до сковороди і не пригорає.

Смачні млинці з цибулею рецептКоли млинці зарумянятся з обох сторін, кожен млинець присипте, якщо хочете слідувати швейцарським традиціям, улюбленим вами натертим сиром.

А можете подавати апетитну гору млинців з зеленою цибулею зі сметаною. Пробуйте так, як вам сподобається більше!

За рецепт і фото дякуємо Галину Олександрівну.