Суп з капустою і тушонкою в мультиварці



У мене в коморі завжди стоять баночки з тушонкою. Вона просто незамінна у випадках, коли необхідно швидко приготувати їжу, а возитися з м’ясом часу немає. До вибору тушонки я підходжу серйозно, будь-яку не куплю. Для мене головне, щоб вона була з м’яса, без сої, мала менше жиру і, бажано, не містила хрящів. Їжа з такою тушонкою приготується швидко і на смак буде просто смакота. Частіше за інших страв я дуже люблю готувати макарони з тушонкою, і ось якось спробувала зробити швидкий суп з капустою і тушонкою. Я люблю користуватися мультиваркою, дуже мені подобається смак страв, приготованих в ній. Думаю, все власниці цієї диво-техніки зі мною погодяться. Сьогодні ми будемо готувати суп з тушонкою і капустою в мультиварці.

Суп з капустою і тушонкою

рецепт в мультиварці

Суп з капустою рецепт

Складові:

  • Вода – 1,5 літра;
  • Тушонка – 1 банка;
  • Картопля – 4 штуки;
  • Капуста – 300 грам;
  • Яйця – 2 штуки;
  • Цибуля – 1 штука;
  • Морква дрібна – 3 штуки;
  • Сіль за смаком;
  • Спеції – за смаком;
  • Лавровий лист – 2 штуки.

Процес приготування:

Сам рецепт капустяного супу в мультиварці дуже простий, як люблять багато господинь, склав – і забув. Можна замість тушонки для приготування супу використовувати шматочки курки або м’ясо на кісточці.

Суп з капустою в мультиварціОтже, беремо моркву, велику – трьом на середній тертці, дрібну – ріжемо кружальцями, і кладемо в чашу мультиварки. Картоплю потрібно очистити, нарізати на шматочки потрібного розміру, теж складаємо в мультиварку. Шаткуємо капусту для супу, потрібно, щоб вийшло дрібно, адже великі шматки капусти в будь-якому супі виглядають непривабливо, а дрібні – саме те, що потрібно. Чистимо цибулю, або дрібно його шаткуємо, або додаємо до моркви целіком.Сразу закладаємо в чашу мультиварки яловичу тушонку, хоча, цей готовий продукт можна додати в суп в самому кінці, хвилин за десять до закінчення програми. Але нам з дітьми потрібно було добігти до поліклініки, тому закинули всі продукти відразу.

суп з тушонкою в мультиварціЗаливаємо інгредієнти водою, можна сирої, але краще киплячій з чайника. Далі солимо і перчимо до смаку. Додаємо лавровий лист, він додасть супу аромат.

Суп з капустою яйцями в мультиварціСирі яйця потрібно гарненько помити і скласти в кошик-пароварку, встановивши їх варити одночасно з супом. Закриваємо кришку мультиварки і ставимо на режим гасіння на 1,5 години (суп з капустою готуємо в мультиварці Панасонік з потужністю 670 Вт, в скороварці такий суп готується набагато швидше). Більше нам робити нічого, можна зайнятися своїми справами, мультиварка все зробить сама. З нею немає потреби чергувати біля плити, і постійно помішувати.

Суп з капустоюЧас вийшов, про що нас попередила мультиварка, давши сигнал.

Суп зі свіжою капустоюСуп можна розливати по тарілках і сідати обідати. А при подачі потрібно покласти в кожну тарілку половинку звареного круто яйця. Сідайте за стіл і насолоджуйтеся смаком овочевого супу з тушонкою.

Думаю, багатьом сподобається, що цей суп готується так просто. Не потрібно робити ніякої засмажкою, що дуже корисно для шлунка. Цей рецепт не має ні секретів, ні складності. Все просто і зрозуміло. І економить багато часу, так як готується практично так само, як суп на плиті, але часу займає зовсім небагато. І продукти для його приготування не дорогі, інгредієнти для цього рецепта знайдуться в холодильнику у кожної господині, а перша страва вийде дуже ситним і наваристим.

Суп з капусти з тушонкою в мультиварці приготувала спеціально для сайту Хороші рецепти Світлана Кисловская.

Готуйте разом з нами вдома! З повагою, Анюта.