З дитинства я не любила супи. Але з віком зрозуміла, що вони просто необхідні для нашого організму. Тепер кожен день на обід намагаюся готувати найрізноманітніші супи. Нещодавно приготувала овочевий суп з цвітною капустою, вермішеллю і яйцем. Хоч цей рецепт і народився спонтанно, готова його назвати супчиком дня.
Готувати першу страву дуже легко, адже на його приготування у вас піде буквально півгодини. Суп вийшов настільки смачним, що я відразу з’їла дві порції. Навіть моя дитина готовий їсти його з великим задоволенням. Сподіваюся, що ви обов’язково скористаєтеся запропонованими рецептом і приготуєте цей ситний суп з овочів з вермішеллю.
У покроковому фото рецепті суп готується в мультиварці.
Складові:
- Цибуля ріпчаста – 1 штука,
- Морква свіжа – половина великого коренеплоду,
- Помідори (солоні або мариновані) – кілька штук,
- Цвітна капуста (маринована або свіжа) – кілька невеликих суцвіть,
- Вермішель дрібна – жменя,
- Яйце куряче (сире) – 1 штука,
- Вода 1.5 – 2 л,
- М’ясний порошок – 1 столова ложка,
- Сіль за смаком,
- Оливкова олія – кілька ложок.
Процес приготування:
У мульти каструлю вливаємо оливкову олію і кладемо в неї ріпчасту цибулю, який потрібно дрібно нарізати.
Потім завантажуємо терту на крупній тертці моркву. Солоні (або свіжі) помідори нарізаємо на великі шматочки і також додаємо в каструлю.
Свіжу, заморожену або консервовану кольорову капусту ділимо на більш дрібні суцвіття, додаємо до решти овочевим інгредієнтів супу.
На табло вибираємо режим «випічка» або «жарка». Пассируем всі овочі протягом 10 хвилин.
Вливаємо воду. Додаємо м’ясний порошок (за бажанням) і сіль за смаком. Мультиварку переводимо в режим «Варка на пару», встановлюємо час приготування 10 хвилин. Якщо ви віддаєте перевагу використовувати тільки натуральні інгредієнти, то ви цілком можете зварити такий суп з овочів на м’ясному або курячому бульйоні.
Коли бульйон закипить, ми додаємо в неї вермішель і розхитані виделкою сире яйце. Варимо суп в мультиварці до сигналу.
Смачний і ароматний овочевий суп з цвітною капустою, вермішеллю і яйцем готовий! Смачного!
За покроковий фото рецепт дякуємо Юлію Астаф’єву.
Своїм улюбленим рецептом супу можна поділитися з іншими читачами в коментарях до цього випуску.
— Смачний суп з капустою і тушонкою в мультиварці – >>