Овочевий суп з цвітною капустою



З дитинства я не любила супи. Але з віком зрозуміла, що вони просто необхідні для нашого організму. Тепер кожен день на обід намагаюся готувати найрізноманітніші супи. Нещодавно приготувала овочевий суп з цвітною капустою, вермішеллю і яйцем. Хоч цей рецепт і народився спонтанно, готова його назвати супчиком дня.

Овочевий суп в мультиварці

Готувати першу страву дуже легко, адже на його приготування у вас піде буквально півгодини. Суп вийшов настільки смачним, що я відразу з’їла дві порції. Навіть моя дитина готовий їсти його з великим задоволенням. Сподіваюся, що ви обов’язково скористаєтеся запропонованими рецептом і приготуєте цей ситний суп з овочів з вермішеллю.

У покроковому фото рецепті суп готується в мультиварці.

Складові:

  • Цибуля ріпчаста – 1 штука,
  • Морква свіжа – половина великого коренеплоду,
  • Помідори (солоні або мариновані) – кілька штук,
  • Цвітна капуста (маринована або свіжа) – кілька невеликих суцвіть,
  • Вермішель дрібна – жменя,
  • Яйце куряче (сире) – 1 штука,
  • Вода 1.5 – 2 л,
  • М’ясний порошок – 1 столова ложка,
  • Сіль за смаком,
  • Оливкова олія – ​​кілька ложок.

Процес приготування:

Овочевий суп з цвітною капустоюУ мульти каструлю вливаємо оливкову олію і кладемо в неї ріпчасту цибулю, який потрібно дрібно нарізати.
Потім завантажуємо терту на крупній тертці моркву. Солоні (або свіжі) помідори нарізаємо на великі шматочки і також додаємо в каструлю.
Свіжу, заморожену або консервовану кольорову капусту ділимо на більш дрібні суцвіття, додаємо до решти овочевим інгредієнтів супу.
На табло вибираємо режим «випічка» або «жарка». Пассируем всі овочі протягом 10 хвилин.

Суп з овочів в мультиварціВливаємо воду. Додаємо м’ясний порошок (за бажанням) і сіль за смаком. Мультиварку переводимо в режим «Варка на пару», встановлюємо час приготування 10 хвилин. Якщо ви віддаєте перевагу використовувати тільки натуральні інгредієнти, то ви цілком можете зварити такий суп з овочів на м’ясному або курячому бульйоні.

Суп з овочів з вермішеллю яйцем в мультиварціКоли бульйон закипить, ми додаємо в неї вермішель і розхитані виделкою сире яйце. Варимо суп в мультиварці до сигналу.

Овочевий суп в мультиварці рецептСмачний і ароматний овочевий суп з цвітною капустою, вермішеллю і яйцем готовий! Смачного!

За покроковий фото рецепт дякуємо Юлію Астаф’єву.

Своїм улюбленим рецептом супу можна поділитися з іншими читачами в коментарях до цього випуску.

— Смачний суп з капустою і тушонкою в мультиварці – >>