Паста тальятеллі з куркою та креветками в нашій родині носить умовну назву «Улюблена їжа». Дійсно, нічого смачнішого я ще не їла! Дуже легке в приготуванні і надзвичайно смачне в результаті!
тальятеллі рецепт
Якщо у вас є можливість, візьміть різнокольоровий перець: зелений, жовтий, червоний. Тоді страва заграємо яскравими і красивими фарбами.
Що стосується макаронів або пасти, то сюди підходять саме тальятеллі. На одну персону досить 2 гнізда.
Можете поекспериментувати з різними спеціями, особливо добре підійде каррі, але ми зупинилися на одній лише солі. Смаку досить!
як смачно приготувати Тальятеллі з соусом
Складові:
- 1 куряча грудка,
- 1 великий болгарський перець,
- 200 г креветок,
- 200 г мідій,
- сіль,
- паста Тальятеллі,
- рослинне масло для смаження,
- вершкове масло для заправки макаронів.
Процес приготування:
Курячі грудки гарненько промиваємо і знімаємо з неї шкірку.
М’ясо ріжемо на маленькі квадратики.
Готуємо інші компоненти. Беремо солодкий перець, добре моєму.
Нарізаємо його тонкою соломкою.
Заморожені мідії промиваємо під теплою водою.
Заморожені креветки чистимо і промиваємо водою.
Ставимо на вогонь сковороду з рослинним маслом. Кладемо туди шматочки курячого філе. Солимо. Смажимо до появи золотистої скоринки.
Перекладаємо м’ясо в окрему ємність.
У тій же сковороді обсмажуємо солодкий перець. Якщо масла недостатньо, то підливати його.
Як тільки перець стане прозорим – додаємо креветки і мідії.
Заливаємо суміш водою, щоб вона злегка покрила всі компоненти. І тушкуємо на повільному вогні 5 хвилин. Додаємо обсмажені шматочки курки. Накриваємо кришкою і залишаємо ще на 5 хвилин.
Як приготувати макарони тальятеллі
У киплячу підсолену воду викладаємо гнізда макаронів.
Варимо згідно з інструкцією, вказаною на упаковці.
ДУЖЕ ВАЖЛИВО не переварити пасту!
Заправляємо готові тальятеллі вершковим маслом.
Викладаємо соус з м’яса курки з морепродуктами в тарілку, додаємо макарони, прикрашаємо зеленню і насолоджуємося чудовою пастою Тальятеллі!
Смачного!
Фото рецепт тальетеллі від Лілії С.