Як приготувати курячі крильця в казані



Сьогодні хочу розповісти читачам сайту Хороші рецепти як приготувати крильця в медовому маринаді, які ідеально підходять до пива. Курячі крила в нашій родині особливим попитом не користувалися, поки одного разу ми не замовили в кафе крильця з медової скоринкою. Це було настільки смачно, що я неодмінно вирішила приготувати їх вдома. Проштудіювавши форуми, поекспериментувавши з приготуванням, у нас, нарешті, вийшов свій ідеальний рецепт крилець – в міру гострих, в міру солодких і дуже соковитих.

Як приготувати крильця в медово соєвому соусі

Як приготувати крильця

Крильця я беру зазвичай охолоджені. Якщо охолоджених немає, заморожені попередньо обов’язково розморожувати. Розрізаю їх на три частини. Найтоншу частину, в народі звану пальцями, а в науці – П’ястів, я викидаю.

рецепт крилець

Складові:

Інгредієнти курячі крильця

  • курячі крильця 1 кг,
  • 1 столова ложка меду,
  • 3 столових ложки соєвого соусу,
  • 1-2 столових ложки соку лимона,
  • 2 столових ложки майонезу,
  • 3 зубчики часнику,
  • трохи зіри,
  • імбир (трохи свіжого і столова ложка сухого),
  • сіль,
  • чорний перець,
  • червоний перець,
  • соняшникова олія для смаження.

Процес приготування:

Починаємо з маринаду. В курку додаю спочатку мед, соєвий соус і майонез.

Мед соєвий соус майонез

Перемішую, натираю на дрібній тертці імбир, пропускаю через прес часник.

Імбир часник в маринад

Потім посипаю зирой і спеціями за смаком.

Зіра спеції для маринаду

Поливаю трохи соком лимона. Залишаю маринуватися в теплому місці на 4-6 годин. Крильця вийдуть ще смачніше, якщо їх замаринувати на ніч.

Крильця лимонний сік

Тепер приступаємо безпосередньо до приготування: в казан наливаємо багато соняшникової олії, чекаємо, поки воно розжариться, і починаємо викладати наші мариновані крильця невеликими порціями в киплячу олію.

Курячі крильця в казані в маслі

Смажимо до красивого золотистого кольору.

обсмажені крильця

На жарку кілограма крилець мені знадобилося два походу і півгодини мого часу.

Крильця в соєвому соусі

А ось на вживання трохи більше двадцяти хвилин. Чоловік просто обожнює такі крила! До слова, крильця краще смажити на один раз, на наступний день вони вже не такі смачні.

Крильця в медовому соусі

Подавати теж варто їх тільки гарячими безпосередньо перед приходом гостей.

Курячі крильця рецепт

В оригінальному рецепті медові крильця запікали в духовці, на вигляд теж дуже апетитно, але ми любителі посмажити всі в казані.

Наші крильця готові. Смачного!