Курячі котлети з квашеною капустою в мультиварці

Пропонуємо рецепт корисних для здоров’я запечених котлет, тільки не зовсім звичайних. Соковиті курячі котлети в мультиварці готуються з додаванням квашеної капусти, виходять з приємною кислинкою.

Курячі котлети з квашеною капустою в мультиварці

Курячі котлети в мультиварці

Приготування досить просте, інгредієнти не дорогі, і в той же час котлети виходять дуже соковиті, що для курячої грудки не маловажно.

Можна виконати в двох варіантах. Низькокалорійний варіант: замочувати хліб слід в воді, і додавати в фарш воду. І звичайний варіант: замочувати хліб в молоці або вершках, додавати в фарш молоко або вершки.

Складові:

  • Філе курячої грудки – 600 гр.
  • Квашена капуста – 300 гр.
  • Цибулина – ½ шт.
  • Білий хліб або батон – 1 скибочка.
  • Сметана – 50 гр.
  • Сіль і перець – за смаком.
  • Вода, молоко або вершки – приблизно ½ склянки.
  • Рослинна олія для змащування чаші мультиварки 1-2 ложки.

Процес приготування:

Курячі котлети в мультиварці рецептШматок хліба або батона (без кірки) замочити у воді, молоці або вершках. Квашену капусту промити і дати стекти воді. Цибуля ріпчаста очистити і крупно порізати.

Курячі котлети в мультиварці приготування з капустоюПриготувати фарш для запечених котлет з курячого філе, квашеної капусти, розмоченого хліба і сирої цибулі. Я роблю фарш в кухонному комбайні, але можна використовувати м’ясорубку або блендер. Фарш добре вимісити, при необхідності додати воду, молоко, або вершки, сіль, перець за смаком.

Курячі котлети в мультиварці РедмондСформувати котлети. Змастити чашу мультиварки рослинним маслом, укласти котлети з курки в чашу і намазати їх сметаною, приблизно 1 чайна ложка на котлету. Готувати при зазначеної потужності в режимі випічка 20 хвилин. Перед подачею котлети можна посипати зеленню.

Курячі котлети з квашеною капустою в мультиварціВиходить однаково смачно з гарніром або без нього, а так само в гарячому і холодному вигляді.

Курячі котлети були приготовлені в мультиварці Редмонд RMC – M45011, потужність 860 Вт.

Автор рецепта і фото Денис Макаров.

Приємного вам апетиту і хороших рецептів!