Цей рецепт прекрасних сирних трубочок з лаваша, як раз те, що потрібно, якщо очікується візит гостей. Цікава їжа – просто бомба для дбайливих господинь! Ситне частування стане відмінним приводом для чаювання, а також може стати гарною закускою. Лаваш з сиром, сиром і зеленню у вигляді підсмажених хрустких рулетиків вразить усіх гостей і домочадців своєю ніжною текстурою і смаком. Незвичайне на перший погляд страва дуже просте в плані готування. За кілька хвилин закуска вже буде готова.
Лаваш з сиром, сиром і зеленню
рецепт лаваша з сиром
Складові:
- тонкий вірменський лаваш – 2 листи,
- сир 9% – 150 г,
- плавлений сирок – 1 шт.,
- часник – 2 зубчики,
- яйце – 1 шт.,
- кріп свіжий або заморожений,
- сіль – щіпка.
Процес приготування:
Листи лаваша потрібно нарізати на довгі смужки шириною по 20 сантиметрів.
У порожню миску покласти сир.
На великій тертці натерти плавлений сирок. Відправити його в миску.
Часник очистити, натерти його на дрібній тертці. Розбити в миску яйце.
Подрібнити ножем кріп. Можна використовувати заморожений продукт. Всипати сіль. Добре перемішати масу.
7
На кожен шматок лаваша покласти по столовій ложці начинки. Згорнути лаваш з сирною масою в рулет. Так проробити з усіма нарізаними смужками лаваша.
У розігрітому заздалегідь олії обсмажити трубочки з лавашу з начинкою.
Готувати на помірному вогні.
Щоб трубочки рівномірно присмажився їх потрібно перевертати лопаткою. Смажити 2-4 хвилини.
Подавати в гарячому вигляді, поки вони ще хрусткі.
Смачного!