Малинове варення в хлібопічці



Малинове варення в хлібопічці виходить пікантним через додавання вина, і відмінно підходить для чайного столу, поєднується з морозивом і відтіняє смак козячих м’яких сирів. Чудово підходить для зимових пуншей і як добавка в алкогольні коктейлі. Кількості вина в десерті незначно, тому його можна давати дітям.

Малинове варення в хлібопічці на зиму

Малинове варення в хлібопічці

як приготувати варення з малини в хлібопічці

Складові:

Інгредієнти для малинового варення

  • малина -300 грам,
  • цукор -300 грам,
  • вино сухе -50 грам.

Процес приготування:

Ягоди переберемо. Помістимо всі інгредієнти (ягоди малини, цукор і вино) в хлібопічку. Виставимо режим «Джем».

Ягоди малини в хлібопічці

Через 1 годину 20 хвилин варення з малини готове.

Готове малинове варення

Розіллємо готовий запашний десерт з хлібопічки в стерильні банки.

Варення з малини

Закатати або закриємо чистими кришками на зиму. Як зварити смачне варення розповіла Наталія Комарова, рецепт і фото автора.