Малинове варення в хлібопічці виходить пікантним через додавання вина, і відмінно підходить для чайного столу, поєднується з морозивом і відтіняє смак козячих м’яких сирів. Чудово підходить для зимових пуншей і як добавка в алкогольні коктейлі. Кількості вина в десерті незначно, тому його можна давати дітям.
Малинове варення в хлібопічці на зиму
як приготувати варення з малини в хлібопічці
Складові:
- малина -300 грам,
- цукор -300 грам,
- вино сухе -50 грам.
Процес приготування:
Ягоди переберемо. Помістимо всі інгредієнти (ягоди малини, цукор і вино) в хлібопічку. Виставимо режим «Джем».
Через 1 годину 20 хвилин варення з малини готове.
Розіллємо готовий запашний десерт з хлібопічки в стерильні банки.
Закатати або закриємо чистими кришками на зиму. Як зварити смачне варення розповіла Наталія Комарова, рецепт і фото автора.