Якщо ви робите заготовки на зиму, то знаєте, що часу на це потрібно досить багато. Саме тому досвідчені господині намагаються спростити деякі трудомісткі процеси, використовуючи різні побутові прилади. І сьогодні вашій увазі пропонується рецепт приготування смачного десерту з ягід вишні. Давайте приготуємо смачне вишневе варення в хлібопічці. Якщо у вашому господарстві є така чудо-помічниця, то справа піде набагато швидше, і ви зможете спокійно зайнятися іншими заготовками. Вишневе варення саме по собі дуже смачне, але якщо додати в рецептуру пару інгредієнтів воно стане ще ароматні. Нехай це будуть бадьян і гвоздика. Занадто захоплюватися спеціями не слід, тому намагайтеся дотримуватися тієї кількості, що зазначено в складі інгредієнтів. Вам не доведеться експериментувати – це вже перевірено. Так що можете сміливо додавати рецепт в свою кулінарну скарбничку, і результатом залишитеся цілком задоволені. Приготуйте всі необхідні продукти, а як зварити варення в хлібопічці розповість і покаже цей фото рецепт. Вдалих і смачних вам заготовок!
Вишневе варення в хлібопічці з бадьяном і гвоздикою
як приготувати варення з вишні без кісточок в хлібопічці рецепт з фото
Складові:
- вишня – 0,7 кг,
- цукор – 0,6 кг,
- бадьян – 1 зірочка,
- гвоздика 5-6 штук.
Процес приготування:
Ягоди вишні промиваємо проточною водою, кісточки видаляємо.
Ягоди поміщаємо в погружной блендер і подрібнюємо.
Закладаємо в хлібопічку вишневе пюре, цукор і спеції.
Включаємо режим «джем». Робимо вигляд, що втомилися.
Спеції можна не видаляти. Розливаємо варення по стерильним і сухим банкам. Закриваємо банки. Вишневе варення в хлібопічці густе, як джем, його можна намазати на тости або млинчики. Смак зимовий, зігріваючий.
Автор рецепта і фото: Ната Комарова