Вишневе варення в хлібопічці



Якщо ви робите заготовки на зиму, то знаєте, що часу на це потрібно досить багато. Саме тому досвідчені господині намагаються спростити деякі трудомісткі процеси, використовуючи різні побутові прилади. І сьогодні вашій увазі пропонується рецепт приготування смачного десерту з ягід вишні. Давайте приготуємо смачне вишневе варення в хлібопічці. Якщо у вашому господарстві є така чудо-помічниця, то справа піде набагато швидше, і ви зможете спокійно зайнятися іншими заготовками. Вишневе варення саме по собі дуже смачне, але якщо додати в рецептуру пару інгредієнтів воно стане ще ароматні. Нехай це будуть бадьян і гвоздика. Занадто захоплюватися спеціями не слід, тому намагайтеся дотримуватися тієї кількості, що зазначено в складі інгредієнтів. Вам не доведеться експериментувати – це вже перевірено. Так що можете сміливо додавати рецепт в свою кулінарну скарбничку, і результатом залишитеся цілком задоволені. Приготуйте всі необхідні продукти, а як зварити варення в хлібопічці розповість і покаже цей фото рецепт. Вдалих і смачних вам заготовок!

Вишневе варення в хлібопічці з бадьяном і гвоздикою

Варення в хлібопічці

як приготувати варення з вишні без кісточок в хлібопічці рецепт з фото

Складові:

Інгредієнти для вишневого варення

  • вишня – 0,7 кг,
  • цукор – 0,6 кг,
  • бадьян – 1 зірочка,
  • гвоздика 5-6 штук.

Процес приготування:

Ягоди вишні промиваємо проточною водою, кісточки видаляємо.

Підготувати вишню до варіння

Ягоди поміщаємо в погружной блендер і подрібнюємо.

Ягоди в блендері

Закладаємо в хлібопічку вишневе пюре, цукор і спеції.

Вишневе пюре цукор спеції

Включаємо режим «джем». Робимо вигляд, що втомилися.

Як зварити варення в хлібопічці

Спеції можна не видаляти. Розливаємо варення по стерильним і сухим банкам. Закриваємо банки. Вишневе варення в хлібопічці густе, як джем, його можна намазати на тости або млинчики. Смак зимовий, зігріваючий.

Варення в хлібопічці рецепт

Автор рецепта і фото: Ната Комарова