Маринуємо перець швидкого приготування – найсмачніший рецепт!



Швидкий маринований перець – це дуже смачна закуска. Вона виходить вельми ароматної, в міру пікантною і соковитою. Крім самого перцю, в цій закусці ще й запашний і смачний маринад, що складається частково з соку самих перців, і його так смачно вимаківать хлібцем!

Швидкий маринований перець

Такий перчик ідеально підходить як доповнення до рису, картопелька або будь-якого іншого гарніру. А ще з ним можна спорудити бутерброди – смужки такого перцю з чорним хлібом, базиліком і бринзою – це дуже смачно. Або подавати разом з домашнім сиром Рікотта!

Перець маринований з часником швидкого приготування готується нескладно і не дуже довго, але закусці обов’язково потрібно дати настоятися годин 5 після приготування (але і відразу смачно!). А якщо залишити перець на ніч в холодильнику, то на наступний день взагалі від нього не відірватися. Так що поки сезон свіжих перців не закінчилася, давайте не будемо втрачати часу і приготуємо таку смакоту!

Складові:

  • Болгарський перець – 5 шт. великих
  • Часник – 2-4 зубки
  • Сіль за смаком
  • Мелена суміш перців – щіпка
  • Оцет винний – 1 ст.л.
  • Зелень свіжа – кілька гілок
  • Рослинна олія – ​​2 ст.л.

Також швидко можна приготувати кольорову капусту з морквою і перцем, замаринувати печериці без оцту, а якщо витратити трохи більше часу, тоді на вашому столі ще виявиться і смачна капуста з буряком – рожеві пелюстки.

Маринуємо перець швидкого приготування

Отже, великий, різнокольоровий, м’ясистий перець помила, проткнула ножем кожну перчинку. Виклала на деко, застелене фольгою. Поставила в духовку, і запікала при температурі 190 градусів 15 хвилин. Потім перевернула кожну перчинку на інший бік, і залишила ще на 15 хвилин в духовці.

Запечена в духовці овочі

Коли перець запікся, виклала його прям гарячим в пакет і зав’язала. Що я і зробила, через цей час.

Загорнути в пакет

Залишила на 15 хвилин – ця маніпуляція потрібна, щоб перець потім легко очистився від шкірки.

Зручно і швидко:

Нарізала перець на смужки. Сік, до речі, який виділявся з перцю, що не виливала, а збирала в ту мисочку, в якій буде маринуватися сам перець.

Після перцю нарізала тонко очищений часник. Його кількість регулюйте на свій смак – мені вистачило двох середніх зубків.

Потім нарізала зелень. Поперчити, посолити.

спеції

Влила олію і винний оцет (можна замінити яблучним).

Перемішала, накрила мисочку і відправила маринуватися в холодильник.

Ну а через 5-6 годин смачні мариновані перці готові!

Мариновані овочі на тарілці

Смачного!