Рецепти других страв

Нудл

Нудл, може хтось і чув таку назву, але я зізнаюся, що не чула що це таке, а тим більше не знала про цю страву абсолютно нічого. Прочитавши рецепт в інтернеті, зацікавилася, дай думаю, приготую і продегустіруем всім сімейством. І ви знаєте, сподобалося! Приємний вабить аромат часнику, смаженого м’яса і картоплі зробили свою справу, відірватися від поглинання Нудл було неможливо.

Нудл з картоплею і м’ясом по-українськи

Нудл

Блюдо три в одному: м’ясо смажене, смажену картоплю і «равлики» з тіста, тобто хліб уже в складі страви, хіба не чудово! Давайте готувати, впевнена, що і вам сподобається!

Складові:

  • Свинина (з прошарком жиру) – 500 грам,
  • Картопля – 500 грам,
  • Масло рослинне (рафінована) 2 – 3 ст. ложки,
  • Цибуля ріпчаста 1 – 2 головки (середні),
  • Морква 1 – 2 штуки (невеликі),
  • Сіль і чорний мелений перець за смаком.

Для приготування Нудл:

  • Кефір (будь-якої жирності) – 250 мл,
  • Борошно пшеничне 400 – 450 грам,
  • Сіль за смаком,
  • Яйце куряче – 2 штуки,
  • Аджика (суха приправа) – 1 ст. ложка (за бажанням),
  • Олія – ​​5 ст. ложок,
  • Часник 4 – 5 зубчиків,
  • Свіжа зелень – за бажанням.

Процес приготування:

Нудл з картоплеюГотування почнемо з основних інгредієнтів. М’ясо промийте і наріжте невеликими шматочками. Опустіть в жаровню або казан і поставте на сильний вогонь. Закрийте кришкою і тушкуйте м’ясо у власному соку і жирку хвилин 15. Потім відкрийте кришку і, зменшивши вогонь, обсмажте м’ясо до золотистої скоринки.

Нудл по українськиОчистіть картопля і наріжте його великими брусочками. Промийте картоплю у великій кількості води, обсушити. Розігрійте рослинне масло в глибокій сковорідці, потім акуратно опустіть в нього картоплю.

Нудл з картоплею рецепт з фотоОбсмажуйте картопля для Нудл на сильному вогні до золотистої скоринки.

Нудл з м'ясомТим часом очистіть цибулю і моркву. Лук наріжте тонкими четвертинками, а морква дрібним кубиком.

Коли м’ясо зарум’яниться, відправте до нього моркву і цибулю. Обсмажуйте 2 – 3 хвилини. Вимкніть вогонь, а самі займіться тестом для приготування Нудл.

Нудл рецепт з фотоДля того щоб приготувати тісто, потрібно теплий кефір змішати з яйцями, сіллю і сухий аджикою.

Нудл по українськи рецептПотім додати борошно і замісити еластичне тісто. Якщо у вас немає сухий аджики, то можна обійтися і без неї або замінити іншими приправами на ваш смак.

Нудл з м'ясом як приготуватиРозділіть тісто на дві частини, кожну частину розкачайте в тонкий пласт. З рослинного масла і пропущеного через прес часнику приготуйте ароматне рослинне масло, яким рясно змастіть розкатаний пласт тесту. За бажанням можна посипати його рубаною зеленню (петрушкою або кропом).

Нудл процес приготуванняПотім акуратно почнемо скачувати тісто в рулетик.

Нудл рецепт покроковийРулет потрібно розрізати на шматочки шириною не більше 1,5 см. Також чинимо і з другою половиною тіста.

Нудл з картоплею як приготуватиТепер прийшов час зібрати всі інгредієнти в одну каструлю. Поверх обсмаженого м’яса з морквою і цибулею укладається смажена картопля, поверх картоплі укладаються рулетики з тіста з часниковим маслом.

Заливаємо в каструлю гарячу воду, так, щоб вона майже повністю покривала тісто. Закриваємо казан кришкою і, зменшивши вогонь до середнього, варимо Нудл до готовності, це займе не більше 20 хвилин.

Нудл рецепт

Смачно, ситно і дуже ароматно! При подачі сервірують українську страву свіжою зеленню, вона додасть більш святкового вигляду.

Не бійтеся експериментів на своїй кухні! Приємного вам апетиту!