Салат з квасолею і крабовими паличками «Для улюбленого» – до неможливого простий в приготуванні, але результат порадує будь-якого, хто проведе дегустацію. Легкий солонуватий смак крабових паличок, цікаві нотки червоної консервованої квасолі, яйця, присмак і запах свіжої зелені петрушки і цибулі в поєднанні з майонезом створять прекрасний тандем. Закуска може бути чудовим доповненням будь-якого вечері, а також прикрасити святковий стіл.
Ви ще роздумуєте? Не варто! Сміливо поповнюйте свою кулінарну скарбничку новим салатом і насолоджуйтеся оригінальним смаком.
Салат з квасолею і крабовими паличками
покроковий фото рецепт смачного салату з квасолею
Складові:
- крабові палички – 200 г;
- квасоля червона консервована – 1 банка;
- яйця курячі – 3 шт.
- сіль – 1 щіпка;
- зелень петрушки – 0, 5 пучка;
- цибуля ріпчаста – 1 шт.
- майонез – 150 г.
Процес приготування:
Попередньо розморожені крабові палички нарізаємо на кубики середнього розміру.
Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями. Якщо вам подобається злегка гострий смак цибулі, можете залишити його в свіжому вигляді. Якщо хочете надати вашому салату пікантний смак, то цибулю можна замаринувати. Заливаєте його окропом, додаєте 2 столові ложки оцту і залишаєте хвилин на 20.
Зварені заздалегідь яйця очищаємо і нарізаємо кубиками середнього розміру. Зелень петрушки нарізаємо дрібно. У сезон можна додати і кілька пір’їнок зеленої цибулі, що додасть додаткової пікантності страві.
Всі підготовлені інгредієнти перекладаємо в одну глибоку посудину. Плюс додаємо консервовану червону квасолю. Рідина з банки попередньо зливаємо. З цибулі також не забуваємо злити воду і остудити. Ретельно перемішуємо. Додаємо солі. Можна трохи підсипати чорного меленого перцю (це на любителя).
Залишилося додати майонез. І ще раз добре перемішати.
Салат з червоною квасолею і крабовими паличками «Для улюбленого» готовий! Хоч м’ясо і відсутній в переліку інгредієнтів, ваші домашні або гості точно залишаться задоволеними ситним блюдом.
Автор рецепта і фото: Софія Березина.