Салат з квасолею та м’ясом



Свята та будь-які урочисті події завжди доставляють певні клопоти господаркам. Велику частину часу і сил завжди забирає вивчення і пошук якихось нових рецептів, але мало хто здогадується, що готувати потрібно з добре поєднуваних між собою продуктів. Цей смачний і ситний салат з квасолею і м’ясом сподобається всім гостям без винятку.

Салат з квасолею та м’ясом

Салат з квасолею та м'ясом

На салат з консервованої червоної квасолею відварне м’ясо, огірок, морква, картопля, яйце подрібнюються кубиком, як для Олів’є. Заправляти закуску краще прямо перед подачею.
М’ясо може бути будь-яких сортів, так само як і відвареної продукт можна замінити копченим.

як приготувати салат з квасолею і м’ясом рецепт

Складові:

  • відварне м’ясо (будь-яке) – 200 грам,
  • варену картоплю – 300 грам,
  • солоні огірки – 150 грам,
  • курячі яйця – 4 штуки,
  • ріпчаста цибуля – головка,
  • варена морква – 100 грам,
  • консервована червона квасоля – 150 грам,
  • оливковий майонез – 150 грам.

Процес приготування:

Взяти солоні огірки. Порізати цей продукт дрібно. Віджати від зайвої вологи, якщо вона є. Перекласти в глибоку салатницю. Ідеально підійдуть огірочки домашнього посолу.

Солоні огірки для салату

Відварені яйця потрібно остудити, очистити і дрібно порізати.

Варені яйця мелкорубление

Варені бульби картоплі накришити невеликими кубиками.

Картопля кубиками

Остигнуло відварне м’ясо порізати як можна дрібніше.

Відварене м'ясо шматочками

Подрібнити гострий лук.

подрібнену цибулюВарену моркву нарізати дрібними кубиками.Варена морква кубикамиВсипати в миску квасолю.Квасоля в мисці

Добре все перемішати.

перемішати салат

Перед самою подачею на стіл додати в м’ясний салат майонез. Ретельно розмішати.

Салат з м'ясом і квасолею рецепт

Смачного!

Як приготувати салат з м’ясом і квасолею розповіла Ірина Гребенкина, рецепт і фото автора