Свята та будь-які урочисті події завжди доставляють певні клопоти господаркам. Велику частину часу і сил завжди забирає вивчення і пошук якихось нових рецептів, але мало хто здогадується, що готувати потрібно з добре поєднуваних між собою продуктів. Цей смачний і ситний салат з квасолею і м’ясом сподобається всім гостям без винятку.
Салат з квасолею та м’ясом
На салат з консервованої червоної квасолею відварне м’ясо, огірок, морква, картопля, яйце подрібнюються кубиком, як для Олів’є. Заправляти закуску краще прямо перед подачею.
М’ясо може бути будь-яких сортів, так само як і відвареної продукт можна замінити копченим.
як приготувати салат з квасолею і м’ясом рецепт
Складові:
- відварне м’ясо (будь-яке) – 200 грам,
- варену картоплю – 300 грам,
- солоні огірки – 150 грам,
- курячі яйця – 4 штуки,
- ріпчаста цибуля – головка,
- варена морква – 100 грам,
- консервована червона квасоля – 150 грам,
- оливковий майонез – 150 грам.
Процес приготування:
Взяти солоні огірки. Порізати цей продукт дрібно. Віджати від зайвої вологи, якщо вона є. Перекласти в глибоку салатницю. Ідеально підійдуть огірочки домашнього посолу.
Відварені яйця потрібно остудити, очистити і дрібно порізати.
Варені бульби картоплі накришити невеликими кубиками.
Остигнуло відварне м’ясо порізати як можна дрібніше.
Подрібнити гострий лук.
Варену моркву нарізати дрібними кубиками.Всипати в миску квасолю.
Добре все перемішати.
Перед самою подачею на стіл додати в м’ясний салат майонез. Ретельно розмішати.
Смачного!
Як приготувати салат з м’ясом і квасолею розповіла Ірина Гребенкина, рецепт і фото автора