Сироедческая піца із зеленою гречкою, кабачками і томатами



Сироедная піца Сироедческая піца

Хто не любить піцу? Мабуть, це питання не потребує відповіді, адже, насправді, дуже важко знайти людину, яка з упевненістю скаже, що не любить піцу або не вважає це блюдо смачним!

Завдяки тому, що при приготуванні піци можна використовувати будь-які овочі, зелень, гриби, сири і навіть міняти склад основи, піца утворює універсальний рецепт, який в силі догодити навіть самому вимогливому стравоманів.

Ця закономірність також стосується і сироедной піци!

Існує величезна безліч рецептів сироедческой піци, кожен з яких – це, по суті, нове, унікальне блюдо. Автори таких рецептів не користуються повареними книгами і навряд чи підгледіли керівництво з приготування в кулінарному шоу. Сироедческая кухня – це інтуїтивний вибір живих інгредієнтів, які завдяки таланту і чуттю кухаря шикуються в ідеальну композицію!

Отже, приготувати сироедную піцу по готовому рецептом зовсім не складно. Для цього знадобляться свіжі овочі та зелень для начинки, а також сирі горіхи, зелена гречка і насіння льону для тесту (коржика).

жива піца

А тепер більш докладно. Тісто.

Ви можете приготувати основу для піци з морквяного макухи, льняної муки і зелені в дегідратором. Ці сироедческіе хлібці дуже прості у виконанні.

Або ж зробити тісто (як на фото) без дегидратора з таких інгредієнтів:

  • 1/2 чашки зеленої гречки
  • 1/2 насіння льону
  • 1 1/2 чашка волоських горіхів
  • 1/2 чашки в’ялених помідорів
  • 1 щіпка солі

Для начинки:

  • 2 чашки морквяного макухи або моркви, натертої на дрібній тертці
  • 1 великий томат
  • оливки для прикраси
  • 1 чашка шпинату крупно нарізаного
  • 1 чашка сирого кешью (попередньо замочити на ніч)
  • 1/2 чашки солодкого перцю (або червоного для любителів гострих страв)
  • 1/2 цвітної капусти, порізаної на дрібні шматочки
  • 1/3 чашки кабачка
  • 1/2 цибулі
  • 1-2 зубчики часнику
  • 1 чашка води
  • 1 ч. Л. куркуми
  • сіль

Як приготувати тісто для сироедческой піци:

Насіння льону замочити на 1-2 години в питній воді. Води налити стільки, щоб вона лише злегка покривала льон. Через кілька годин насіння набухнуть, а вода перетвориться на густу, тягучу рідину.

У кухонному комбайні або блендері перетерти волоські горіхи в борошно. Потім додати зелену гречку і знову все перетерти. Додати в’ялені томати та частина замочених насіння льону з водою. Поступово додаючи решту льону, замісити тісто.

Отримане тісто викласти в круглу форму і поставити в холодильник.

Начинка для піци

Злити воду з кешью. Збити горіхи в блендері до однорідної густої пасти.

Додати до горіхової пасти шпинат, цвітну капусту, морквяний макуха, перець, кабачок, цибулю, часник, куркуму, трохи води і сіль і знову все збити в однорідне пюре.

Викласти овочеве пюре на тісто і акуратно розрівняти ложкою.

Нарізати помідори і оливки кільцями і викласти зверху.

Піца із зеленої гречки і горіхів з овочами

Сироедная піца готова. Смачного!