Сироедческіе цукерки з фініків і горіхів



Сироедческіе цукерки – це дуже смачні і напевно, найкорисніші солодощі в світі! Приготувати сироедние цукерки можна самостійно вдома і це займе не більше 15 хв. А якщо у вас в помічник блендер, то і 5-7 хв. буде достатньо. Існує ціла маса варіацій сирих солодощів, т. К. Приготувати їх можна, практично, з будь-яких фруктів і горіхів.

Сироедческіе цукерки з фініків і горіхів

Зазвичай, основою цукерок служать подрібнені або перемелені в муку горіхи або насіння і паста з фініків. Також, можна додати пюре з банана, полуницю, малину, журавлину, гранат, родзинки, курагу, сухе кокосове молоко, кокосову стружку, кероб, мед. Немає обмежень і в спеціях: кардамон, кориця, ванілін, імбир, какао і так далі. Загалом, смак корисних солодощів залежить лише тільки від ваших уподобань.

Для сироедческіх цукерок з фініків знадобиться:

  • фініки
  • насіння соняшнику або волоські горіхи (а можна мигдаль, фундук, фісташки і т. д.). Обов’язково сирі.
  • кокосова стружка
  • кориця за бажанням

Класичний рецепт сироедних цукерок

  1. Фініки відокремити від кісточок, залити питною водою на 10-15 хв.
  2. Поки фініки насичуються, горіхи закинути в блендер і змолоти до борошна або потовкти в ступці.
  3. Змолоти фініки в блендері до однорідної маси. Можна з’єднати з корицею. Спеції краще додавати по чуть-чуть, адже в перший раз можна помилитися з пропорцією.
  4. З’єднати невелику частину горіхової муки з фінікової пастою, ретельно перемішати і сформувати кульку. Спробувати на смак, можливо ви захочете трохи підправити смак цукерок, додавши трохи більше горіхів або спецій.
  5. Обваляти кульки в кокосовій стружці.
  6. Подавати на стіл або поставити в холодильник на пару годин.

цукерки для сироїдів

Смачного!