Корисні цукерки з вівсяних пластівців

Кожен день ми витрачаємо величезну кількість енергії, яку потрібно постійно поповнювати. Робити це без праці можна за допомогою правильних продуктів, так званих корисних ласощів. Енергетичні і корисні цукерки «Інь-Ян» якраз з таких. Вони не тільки принесуть задоволення, а й користь. В основі цих домашніх цукерок – вівсяні пластівці. Цей продукти по праву вважається одним з найбільш потрібних людині. Вівсяні пластівці надовго насичують, дають енергію, покращують травлення. Тому цукерки на їх основі – це більше, ніж просто насолода. Ще два важливих компонента в корисних цукерках – горіхи і сухофрукти. Ці продукти також є потужними по своєму енергетичному і живильному складу, а також надають яскравий, насичений смак.

Корисні цукерки Інь-Ян

Корисні цукерки

Енергетичні цукерки «Інь-Ян» з кавою або чаєм з ранку забезпечать необхідним запасом енергії протягом усього дня, бадьорість і позитив забезпечені!

покроковий фото рецепт приготування

Складові:

  • 2 склянки вівсяних пластівців,
  • половина банки згущеного молока,
  • 100 гр. вершкового масла,
  • жменю горіхів і сухофруктів,
  • какао і кокосова стружка для обсипання.

Процес приготування:

Готуємо горіхи і сухофрукти. В даному рецепті використовувався родзинки, можна замінити його курагою, чорносливом або фініками (або зробити суміш з декількох компонентів). Горіхи і сухофрукти дрібно ріжемо, родзинки залишаємо як є.

Горіхи родзинки для домашніх цукерок

Вівсяні пластівці для приготування цукерок повинні бути досить дрібними і тонкими. Якщо вівсяні пластівці великі, то їх можна трохи подрібнити за допомогою блендера.

Цукерки з пластівців

Додаємо до вівсяним пластівців м’яке вершкове масло і згущене молоко.

Масло згущене молоко для цукерок

Ретельно змішуємо, щоб геркулес для цукерок став вологим і просочився.

Цукерки з геркулесу

Ділимо вівсяну суміш навпіл, в одну додаємо ізюм, в іншу – горіхи.

Корисні цукерки з сухофруктами

Знову все добре перемішуємо.

Корисні домашні цукерки

Формуємо круглі цукерки.

Корисні цукерки рецепт

А потім ті, що з родзинками обвалюють в какао, а з горіхами – в кокосову стружку. Але можна і поекспериментувати.

Цукерки з какао горіхами кокосовою стружкою

Прибираємо готові домашні цукерки в холодильник на півгодини. Чим дрібніше вівсянка, тим цукерки вийдуть м’якше.

вівсяні цукерки

Автор рецепта і фото: Регіна Бурцева