Суп на м’ясному бульйоні з сочевицею – це поживне і смачне першу страву. Сочевиця володіє унікальним складом, їсти її потрібно дітям і дорослим.
Суп з сочевиці з м’ясом гусака
Нам знадобляться такі інгредієнти:
Складові:
- бульйон м’ясний (у мене гусячий) – 2 літри,
- сочевиця – 100 г,
- картопля – 5 штук,
- м’ясо відварне (в фото рецепті м’ясо гусака) – 150 г,
- морква – 1 штука,
- цибуля -1 штука,
- зелень.
Процес приготування:
Попередньо варимо м’ясо для супу (свинину, яловичину, курку чи гуску). На цьому бульйоні і будемо варити смачний сочевичний суп.
Зварене м’ясо подрібнюємо.
Окремо варимо сочевицю. При варінні вона забарвлює воду в темний колір, тому для гарного бульйону її краще зварити в окремій каструлі.
Робимо зажарку в суп з цибулі і моркви. Овочі очищаємо, дрібно рубаємо кубиком. Пасеруємо на сковороді з додаванням рослинної олії. Дрібно шаткуємо зелень.
У киплячий бульйон відправляємо картоплю, варимо до готовності, потім додаємо готову сочевицю, м’ясо і зажарку. В кінці заправляємо супчик зеленню. Ароматний і смачний суп з сочевиці з м’ясом готовий.
За рецепт і покрокові фото дякуємо Вікторію Щепелева.
Приємного апетиту і хороших рецептів!