Суп з сочевиці рецепт на гусячому бульйоні

Суп на м’ясному бульйоні з сочевицею – це поживне і смачне першу страву. Сочевиця володіє унікальним складом, їсти її потрібно дітям і дорослим.

Суп з сочевиці з м’ясом гусака

Суп з сочевицею фото рецепт

Нам знадобляться такі інгредієнти:

Складові:

  • бульйон м’ясний (у мене гусячий) – 2 літри,
  • сочевиця – 100 г,
  • картопля – 5 штук,
  • м’ясо відварне (в фото рецепті м’ясо гусака) – 150 г,
  • морква – 1 штука,
  • цибуля -1 штука,
  • зелень.

Процес приготування:

Суп з сочевицею рецептПопередньо варимо м’ясо для супу (свинину, яловичину, курку чи гуску). На цьому бульйоні і будемо варити смачний сочевичний суп.

Суп з сочевицею і м'ясомЗварене м’ясо подрібнюємо.

суп сочевичнийОкремо варимо сочевицю. При варінні вона забарвлює воду в темний колір, тому для гарного бульйону її краще зварити в окремій каструлі.

Суп з сочевицею з овочамиРобимо зажарку в суп з цибулі і моркви. Овочі очищаємо, дрібно рубаємо кубиком. Пасеруємо на сковороді з додаванням рослинної олії. Дрібно шаткуємо зелень.

Суп з сочевицею фото рецептУ киплячий бульйон відправляємо картоплю, варимо до готовності, потім додаємо готову сочевицю, м’ясо і зажарку. В кінці заправляємо супчик зеленню. Ароматний і смачний суп з сочевиці з м’ясом готовий.

За рецепт і покрокові фото дякуємо Вікторію Щепелева.

Приємного апетиту і хороших рецептів!