Яблука в тесті



Солодку випічку завжди приємно готувати. Розлітаються вироби швидко, аромат під час готування дуже чарівний, приємний. Таке печиво з яблуками буде хорошою альтернативою звичним пирогів. Всі інгредієнти доступні, добре поєднуються один з одним. Частування відмінно підійде для чаювання. Сім’я залишиться задоволена стараннями господині.

Яблука в тесті

Яблука в тесті

Складові:

  • 180 г маргарину або масла,
  • 120 г цукру,
  • 70 мл кип’яченої води,
  • курине яйце,
  • 450 г борошна для хліба,
  • 4 великих яблука,
  • цукрова пудра для посипання.

Процес приготування:

Приготуємо просте тісто, щось середнє за смаком між пісочним і листковим.

масло розтопленеДля цього рецепта масло повинно бути м’яким. Дістаємо його заздалегідь з холодильника або трохи підігріваємо в мікрохвильовій печі. У миску з маслом потрібно всипати цукровий пісок.

Приготування тесту для печиваТуди ж розбити яйце, влити води і всипати борошно.

Піщано листкове тістоРуками вимісити м’яке, приємне на дотик тісто.

Яблука в печивоЦілі яблука вимити, розділити навпіл. Видалити насіння. Чистити їх не потрібно. Нарізати плоди часточками. Посипати цукром.

Гуртки з тіста для печиваТісто тонко розкачати. Невеликий чашкою вирізати кола.

Кошичок з тіста з яблукамиУ центр кожного гуртка з тіста укласти яблука. Краї зібрати пальцями, утворити відкритий мішечок.

Яблука запечені в тестіМішечки з яблуками викласти на пергаментний папір для випічки або фольгу, поставити випікати в духовку на 20 хвилин. Температуру зробити 180 градусів. Важливо відзначити, що перед випічкою духовку потрібно прогріти.

Яблука в тесті щедро присипати цукровою пудрою.

Яблука в тесті

Смачного!