Закуска з авокадо з хрусткими хлібцями

З авокадо, як правило, готують легкі сезонні салати (наприклад, салат з помідорів з авокадо) або холодні закуски (гуакамоле, вегетаріанський паштет, овочеві тарталетки або канапе). Всі рецепти приготування страв дуже прості завдяки тому, що фрукт, в більшості випадків, їдять в сирому вигляді. І зовсім рідко піддають тепловій обробці.

Хлібці з авокадо

Досить просто очистити авокадо від шкірки і нарізати кубиками або перетерти в пасту, щоб «алігаторова груша» була готова до вживання. Ну і звичайно, величезну роль грає смак, стиглість фрукта. Важливо знати, як вибрати стиглий авокадо. Не до кінця дозрілий авокадо сильно гірчить і не придатний для їжі в свіжому вигляді.

Самий просто рецепт з авокадо – це хрусткі хлібці з авокадо з цибулею і чорним перцем. Чудове поєднання кремовою, вершковою м’якоті з хрусткими хлібцями (або тостами), а також з соковитим червоним цибулею!

Проста закуска з авокадо з хлібцями з пророщеної пшениці

Хлібці з пророщеної пшениці ви можете купити в магазинах здорового харчування або зробити в домашніх умовах. Наприклад, хлібці можна приготувати за аналогією рецепта сироедческіх хлібців з морквяного макухи.

Отже, якщо ви вибрали стиглий авокадо, то вам не складе труднощів очистити фрукт від шкірки і вийняти кісточку.

Наріжте авокадо півкільцями, не дуже тонкими, щоб м’якоть тримала форму.

скибочки авокадо

Наріжте червону цибулю кільцями. Руками поламайте хлібці, щоб вийшли маленькі бутерброди.

Хлібці і авокадо

Викладіть на кожен крекер 2-3 скибочки авокадо, посоліть і поперчіть. Зверху – кільця цибулі.

Хлібці з авокадо

Подавайте відразу ж, щоб хлібці не встигли просочитися авокадо.

Смачного!