Повидло з абрикос в хлібопічці

Смачне абрикосове повидло готується методом запуску двох режимів в хлібопічці і виходить дуже густим. Чудово підходить для використання, як начинка для пиріжків і тертих пирогів. Повидло з абрикос в хлібопічці готується в невеликій кількості, якщо ви вирішили закрити його на зиму, збільште пропорції і приготуйте класичним способом на плиті або в мультиварці.

Повидло з абрикос в хлібопічці

Повидло з абрикосів

як приготувати абрикосове повидло в хлібопічці рецепт

Складові:

Інгредієнти для абрикосового повидла

  • абрикоси з кісточками – 600 г,
  • апельсин – 1 шт.,
  • цукор – 300 г.

Процес приготування:

Видалити кісточки у абрикосів. Вага абрикос без кісточок повинен бути близько 0,5 кг. Почистити апельсин. Нарізати на шматочки. Подрібнити абрикоси і апельсин до однорідної маси.

Подрібнені шматочки абрикос

Помістити масу в хлібопічку. Цукор не додавати. Включити режим джем.

Абрикосова маса в хлібопічці

Повидло впоратися, стане гущі.

Повидло з абрикос в хлібопічці

Додати цукор і поставити на режим джем повторно.

Абрикосова повидло цукор

Гаряче абрикосове повидло розлити по стерильним баночках і закатати.

Повидло з абрикос

Густе повидло з абрикос з апельсином в хлібопічці приготувала Ната Комарова, рецепт і фото автора.