Пропонуємо сьогодні приготувати закусочний кабачковий торт. Він смачний, ніжний і дуже поживний. Торт з кабачків з сиром і грибами не вимагає охолодження, і його можна подавати до столу майже відразу після приготування. Над начинкою тортика можна повправлятися, додавши нові нотки смаку, використовуючи різні продукти. Так, наприклад, між коржами, можна додати рубаною шинки або дрібно рубаною вареної курки. Закусочний овочевий торт буде більш ситний. При обсмажуванні грибів можна влити в сковороду столову ложку соєвого соусу. Гриби відразу змінять колір на більш темний, але у них з’явиться дуже цікавий смак. Ви можете вибрати свій варіант, який підходить безпосередньо вам. Приємних експериментів!
Кабачковий торт рецепт з сиром і грибами
Ось такі закусочні торти зараз увійшли в моду, і часто готуються господинями на святковий стіл або для фуршетів. Вони відмінно підходять для застілля на роботі. Часто господині напередодні свята зайняті пошуком вдалого рецепта солоного закусочного тортика. Смію вас запевнити, цей рецепт дуже вдалий, смачний і бюджетний. І звичайно, я вам зараз покажу і детально розповім, як приготувати торт з кабачковий млинчиків покроково. Давайте починати!
Європейська кухня
Кількість порцій – 6
Час приготування – 1 година
як приготувати торт з кабачків покроково
- кабачки молоді – 2 шт.,
- яйце куряче – 1 шт.,
- борошно пшеничне 2-3 ст. ложки,
- сіль, чорний мелений перець – за смаком,
- печериці – 150 гр.,
- ріпчаста цибуля – 2 шт.,
- майонез 200 гр.,
- плавлений сир – 3 шт. (Кубик плавленого сиру = 90 гр. (Вибирати слід самий щільний, щоб натирався на тертці добре),
- яйце куряче відварне – 4 шт.,
- помідор, огірок – за смаком (для прикраси),
- зелень – за смаком.
Для приготування кабачкової тесту для коржів закусочного торта візьміть молоді кабачки. Зріжте плодоніжки і натріть овочі на крупній тертці.
У миску до натертим кабачків додайте 1-2 курячих яйця, сіль, чорний мелений перець.
Перемішайте. Додайте пару ложок пшеничного борошна. Замісити тісто. За консистенцією тісто помилково бути як на оладки.
Добре розігрійте сковороду для обсмажування коржів. У мене сковорода 18 см. На сковороду влийте трохи рослинного масла. Викладіть 2-2,5 ст. ложки отриманого тесту і цієї ж ложкою розрівняйте масу по сковороді так, щоб вийшов рівний і тонкий млинець. Обсмажте кабачковий млинець з одного боку.
Переверніть на іншу сторону і обсмажте. З даного тесту у мене вийшло 3 тонких коржа. Один корж покладіть на блюдо для збірки тортика.
Приготуйте сирний крем для просочення торта. Для цього змішайте натертий плавлений сирок з майонезом. Видавіть через прес часник і додайте в крем. Знову перемішайте.
На іншій сковороді обсмажте печериці до м’якості і напівготовності.
До обсмаженою грибам додайте нарізаний півкільцями цибулю. Смажте гриби з цибулею до готовності. В кінці приготування додайте до грибів трохи солі і спецій.
На млинець / корж викладіть кілька ложок сирного крему і розрівняйте. Викладіть обсмажені гриби з цибулею.
Накрийте другим коржем і знову змастіть сирним кремом.
Натріть на тертці відварене яйце. Викладіть на сирний шар. Посипте рубаною зеленню або цибулею.
Викладіть останній корж. Змастіть сирним кремом.
Натріть на тертці відварене яйце. Розподіліть його так, щоб воно повністю покрило верх торта. Це завершальний шар. Працювати потрібно акуратно.
Половинку помідора наріжте тонкими скибочками. З нарізаного помідора зберіть ось таку або подібну трояндочку. Серединку прикрасьте оливкою. Гілочки петрушки або кропу замінять листочки.
Половинками тонко нарізаного огірка декорують край тортика.
Дайте торту і кабачків просочитися близько 30 хвилин при кімнатній температурі і подайте до столу.
Смачного!
Кабачковий торт з млинців: рецепт з фото від Варвари Сергіївни.
Соковитий і ніжний закусочний торт з кабачків
в розділі відео рецептів:
Автор: Ірина Хлєбнікова
Складові:
Для млинчиків:
- близько 1 кг кабачків
- 3 курячих яйця
- 200-250 г борошна
- 3 ст. ложки рослинної олії
- сіль
Для змазування:
- 2-3 ст. ложки майонезу
- часник